Cevap: BizimMekan.Com Yöneticilerinden @Kitty ve Esenn 'in acizlikleri.
Trsohbet.com Sales Lideri olarak esefle okudum. Kendi adıma vasıfsız ego sorunu olan empatiden yoksun insanların liderlik gibi önemli pozisyonlara getirlmesine ve hala o görevde tutulmasına oldukça şaşırıyorum.Lameri koruması ona ödül vereceğini sölemesi ahlaki olarak büyük bir çöküs içinde olduğunun göstergesi ayrıca StaLdex orda yardım verirken araya girmesi yönetimdeki arkadaşa büyük saygıısızlık.. Trsohbetde daf nickiyle bana yönetimize cagataya ailesine kittye ordaki bütün yöneticelere küfür hakarett eden bi lamere perfect nickiyle network ekleyen ve bunun gibi bir çok nicki örnek verebilirim Lamerleri koruyup kolladıklarını açıkça gösteriiyo bu durum bende şunu sorgularım cagatay trsohbetteki ortaklığından ayrılıp bizimmekanı aldıkdan sonra aralıksız 3 sene boyunca hem şansım hemde salesdeki çalışma arkadaşlarım küfürlü saldırı yiyoruz reklamlarına maruz kalıyoruz. demekki bu lamerler bunun için korunuyo bu suncuda ve adminlikle ödülleniyolar ve bunada yöneticilik diyolarlar .
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:56 -->-> Daha önceki mesaj 21:52 -- şikayette bulunan kişiye saldırı yapana madalya takacağını söyleyen sales lideri ve şikayete gelen kişiye zline atanda aynı kişi ona ne yaptırım uygulandı çok merak ediiyorum. |