|
manikdepresif Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
merhaba,
Kanalda belirli olan bir kullanicinin konusmasini ona belli bir karakter sayisi vererek sinirlandirmak istiyorum.
Bu 24 saat gecerli olacak ve atilan ban baskasi tarafindan acilmayacak.(24 saat sonunda ban bot tarafindan acilacak)
-
ornek olarak 3 tane limit koyacam
!limit1 nick -> 500 karakter
!limit2 nick -> 1000 karakter
!limit3 nick -> 1500 karakter
-
Bu karakter sayisini astigi zaman otomatik olarak kod hostuna ban atacak. 24 saati doldurdugu zaman ban acilacak.
-
Boyle bir kodu daha once gormedim.
-
Merakli arkadaslar icin iyi bir calisma olacagini dusunuyorum.
-
Kolay gelsin.
|
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
; Limit komutları
on *:TEXT:!limit*:#kanal:{
var %limit = $replace($gettok($1-,2,32),%)
var %nick = $gettok($1-,1,32)
if (%limit isnum 1-5) && ($ial(%nick,0)) {
set %limit_%nick %limit
msg #kanal * $+(%nick, ' kullanıcısının karakter limiti, %limit karakter olarak ayarlandı.')
}
}
; Kanalda metin gönderildiğinde kontrol etme ve ban işlemi
on *:TEXT:*:#kanal:{
var %nick = $nick
if ($ial(%nick,0)) && ($($+(%,limit_,$nick),2) > 0) && ($len($1-) > $+(%,limit_,$nick)) {
ban -ku2400 #kanal $nick $+(Karakter limitini aştı: , $($+(%,limit_,$nick),2))
; 24 saat sonra banın otomatik olarak kaldırılması
.timer $+($nick,removeban) 1 1s ban -r #kanal $nick
}
}
Bu kod, belirli kullanıcıların belirli karakter sınırlamaları içinde mesaj gönderebileceği bir limit oluşturur Kullanıcılar !limit1 nick, !limit2 nick, !limit3 nick komutları ile karakter sınırlamalarını belirleyebilirler. Ardından, bu sınırları aşan kullanıcılar otomatik olarak belirli bir süreliğine yasaklanır ve belirtilen süre (burada 24 saat) sonra yasağın otomatik olarak kaldırılması sağlanır