Cevap: BizimMekan.Com Yöneticilerinden @Kitty ve Esenn 'in acizlikleri.
| johndoe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
selamlar arkadaşlar
bahsi geçen sunucuya yapılan saldırı ile alakalı bizimmekan.com un hiç bir alakası yoktur. sunucumuzda görevlendirilen bir "oper" arkadaşın şahsi husumeti olduğundan dolayı küfür flood yapmış ve şu an görevli olduğu sunucuya edilen şikayetten dolayı gereken ceza/uyarıyı almıştır. yüzlerce insanın sohbet ettiği, 100e yakın oper/adminin görev aldığı sunucuyu o an ki hezeyanına bağlı olarak hareket etmiş bir kişi için suçlamanız etik olarak hiç doğru değil. yapılanı tasvip etmiyor ve diğer sunucularında aynı şekilde davranmasını bekliyoruz.
konunun burada kapanmasını ve tekrarının olmaması için elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
teşekkür ederim.
| Saldırı ile alakası yoktur deyip sıyrılmak güzel. Resmi #yönetim kanalında şikayet üzerine lamerlik yapan şahısa "madalya takacağım" cümlesini kuran kişi "Yönetim üyesi ve Sales(!) Lideri". Herkesin
gördüğü ekran görüntülerine göre yönetiminiz de madalya takarak bu saldırıları normalleştiriyor.
Ama reklamın iyisi kötüsü olmazdı değil mi ?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konuda gerekli her şeyi ekran görüntüsü olarak aktarmış. Anlayışınız nasıl bilemiyorum ama
biz bu tür şahıslara genelde uyarıyı ödül olarak kabul ederiz, madalyacı arkadaşla lamerlik yapan
kişiye aldığınız aksiyonu ekran görüntüleri ile paylaşırsanız bizler de şeffaflığınızı ve samimiyetinizi görmek isteriz.
Size karşı yapılmasından hoşlanmayacağınız şeyleri kendinizi kandırarak başkalarına yapmayınız.
__________________ Uyuyan hücreler elbet uyanacak |