|
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
O zaman sana her gün yeni yıl be feroşcum hahaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dahası... Ben varken sen zor bırakırsın forumu ıccık.. Daha buzluktan 3 tencere mantı yapıp yakmadan bütün foruma dağıtacasın akıllım hadi bakalım Uyan ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Ben mi hemsi Forumu kolay kolay birakamam, kapilar kapansa bacadan girerim ☺ ben tatildeyim birsey yapamam izinliyim, mantilar senden
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canim cok sukur bende iyim, sizleri gorunce daha iyi oluyorum