Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2023, 16:52   #18260
Kaf_Dağı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Sarya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Haklı ya bence çok haklı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ama gitmeyecek giderse çok üzülürüm hem o bizi bırakıp gitmez gidemez ya demi zeyno mm
hem gitseydi derdi gıdıyorum diye kesin avatar yapıyor kendine, 😄😄

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şarap içelim karşılıklı 😄😄

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şarap votka bira içelim yılbaşı bir kere geliyor 😄😄😄 içen atacak o akşam djdjd ben atarım 😄😄

Bana o kadar laf diyor (: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] if şöyle böyle ne olduda siliyor
aman aman if`i poncik kalbini kırmış o kadar övdüğü if`i
))))

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:52 -->-> Daha önceki mesaj 16:51 --

Sarya Nickli Üyeden Alıntı
Sen içme ben içerim 😄😄😄 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile oturun sütlü kahve için 😄😄

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanki bunlar anlamaz içkiden gel içelim biz 😄😄😄

Bakkk yaaaaa seni içki diyr içerik hocam beyaz masası kur yeter...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver