|
Kaf_Dağı Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ne olduuuuu Ne olduuuuuuu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Düne kadar ben kızdıkça burayaaa sen bana avukatlık yapıyodun neeee olduuuuu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )))))
Şimdi ne olduda avatarını profilini sildin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ben sana demedim mi hep bana gelip İF böyle böyle güzel dedinde şimdi sen yaptın bak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))))
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:30 -->-> Daha önceki mesaj 16:16 -- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin haberin var mı kızzzz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]`a ne olduuu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. herşeyi silmiş
|
Haklı ya bence çok haklı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama gitmeyecek giderse çok üzülürüm hem o bizi bırakıp gitmez gidemez ya demi zeyno mm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hem gitseydi derdi gıdıyorum diye kesin avatar yapıyor kendine, 😄😄
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şarap içelim karşılıklı 😄😄
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Şarap votka bira içelim yılbaşı bir kere geliyor 😄😄😄 içen atacak o akşam djdjd ben atarım 😄😄