Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Aralık 2023, 02:21   #24
Kaf_Dağı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Pişti Bilmeyen Ben KAF DAĞINI YENmişim :D :D

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

]
3 oyun ama böyle böyle oyun değil artık adını Mazlumum koydum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
))) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gene beklerim ece ile gelirsiniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şuna bak şunnaaaaa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da mı gelip yencemiş hahahahahahah gelin gelin top yekun gelin yakında sinirden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] okeyı kapar yada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] le beni banlar
))))))

Sen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonrakini göreydin anammm cıldırdılar daha daha yok yeter bu kadar dedim ama çıldırdılar
)))

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu Kaf_Dağı tarafından (18 Aralık 2023 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan