Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Tab Harf Seçtiğinizde Seçtiğiniz Harflerle Başlayan Nickleri Listeler
| OperServ Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on 1:TABCOMP:#: {
if ($0 > 1) {
set %_pretab $gettok($1-,$+(1,-,$calc($0 - 1)),32)
}
var %s_ = $eval($+($,$0),2)
if !$istok(%tab,%s_ ,32) {
set %tab %tab %s_
tabtus
}
.timertab -m 1 300 tabver
}
alias -l tabver {
var %nextnick = $gettok(%tab,1,32)
editbox %_pretab %nextnick
var %newtab = $gettok(%tab,2-,-1)
unset %tab
if (%newtab) {
set %tab %newtab
}
}
alias -l tabtus {
.comopen scrll WScript.Shell
noop $com(scrll,sendkeys,1,bstr,{TAB})
.comclose scrll
}
menu channel {
Coklu Tablama $iif($group(#coklutab).status == on,KAPAT,AC)): $iif($group(#coklutab).status == off,.enable #coklutab,.disable #coklutab)
} Bu kod, her tab tuşuna bastığınızda, sırayla kriterlere uyan nickleri editbox'a yazacak..
İlk tab bastığınızda bir nick gösterecek, bir sonraki tab tuşuna bastığınızda bir sonraki nicki gösterecek ve bu şekilde devam edecektir
|
Bu Kod zaten mirc'in yaptigini yapiyor. Benim istedigim sey o degil. Sanirim ben istegimi tam aciklayamiyorum/anlatamiyorum.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:52 -->-> Daha önceki mesaj 09:33 -- Benim istegime en uykun kod simdilik bu. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! #coklutab on
on 1:TABCOMP:#: { if ($0 > 1) { set %_pretab $gettok($1-,$+(1,-,$calc($0 - 1)),32) }
var %s_ = $eval($+($,$0),2)
if !$istok(%tab,%s_ ,32) { set %tab %tab %s_ | tabtus } | .timertab -m 1 300 tabver }
#coklutab end
alias -l tabver { editbox %_pretab %tab | unset %tab %_pretab }
alias -l tabtus { .comopen scrll WScript.Shell | noop $com(scrll,sendkeys,1,bstr,{TAB}) | .comclose scrll }
menu channel {
Coklu Tablama $iif($group(#coklutab).status == on,KAPAT,AC)): $iif($group(#coklutab).status == off,.enable #coklutab,.disable #coklutab)
}
Kullanim ornekleri
: s + TABTUSU -> "s" nicki ile baslayan tum kullaniciklari editbox satirina doldurur
: *a + TABTUSU -> sonu "a" ile biten nickleri editbox satirina doldurur.
: *e* + TABTUSU -> icinde "e" gecen nickleri editbox satirina doldurur.
Tek eksik olan, kriterlere uyan nickleri teker teker degilde hepsini birden editbox'a yazdirmasi. Sagolun varolun.
__________________ SeN BeNiM YiLDiZ KaYaRKeN TuTTuGuM DiLeGiM DeGiL, eZaN oKuRKeN eTTiGiM DuaMSiN!!! |