Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Aralık 2023, 02:19   #7
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı: Her 1 saatte 15 kadın şiddete uğruyor

Sena Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dediklerine aynen katiliyor ve ayni düsüncedeyim fakat gel gör ki günümüz genc kizlari ev hanimi olacam calismicam diyorlar bir cok kisiye denk geldim sasikinlikla kala kaldim.
gencecik yasda zengin koca bulurum diye bakiyorlar fakat gercek hayat öyle olmuyor iste. Benimde tavsiyem her kiz okumali güzel egitim alip meslek sahibi olmali hangi meslek dali olursa olsun. ilerde en basta kendisine sonra ailesine cocuklarina faydali olurlar.
bide öte yandan bosanmak isteyeninde pesini birakmiyorlar hemen öldürüyorlar olmuyorsa zorlamanin ne anlami var
cocuklari perisan etmeye ne haklari var medeni sekilde ayrilmayida bilmiyor bir cogu maalesef.
sonra ne oluyor bosanamayinca sevgi de bitmis ise birbirlerini aldatmalar basliyor cirkinlikler basliyor sonrada namus davasi diyip öldürmeyi hak görüyorlar kendilerine.. öylesi daha mi iyi oluyor sanki.

Aynen canim , gencligin verdigi cahillik de var sanki, onu aileleri yonlendirmeleri lazim. Okuma sevgisini ufak yasya asimalari lazim bence, ama gununuzdeki ufak ki cocuklari tiktokta, makyaji uzman gibi yapiyor, ve yasindan kat kat buyuk davraniyor. buna da aileler izin vermemesi lazim bence,
zengin koca daha cimri olur derler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

bir erkegin eline bakmak ise, insani daha yipratir, ama gelde anlat kizlara hayati bilmiyorlar, , hersey pembe dizilerdeki gibi saniyorlar.
Aynen, dedigin gibi, bosanmayinca da ya siddet ya olum, yada sevgisiz yuva, birde cocuk olunca, cocuk da sevgisiz ortamda buyuyor… onlarda ailede gordugunu, kendi cocuklarina yasatiyorlar.
O yuzden egitim egitim ya, once aile evde egitim sonra okullarda

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu Feronia tarafından (15 Aralık 2023 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver