Cevap: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı: Her 1 saatte 15 kadın şiddete uğruyor
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dediklerine aynen katiliyor ve ayni düsüncedeyim fakat gel gör ki günümüz genc kizlari ev hanimi olacam calismicam diyorlar bir cok kisiye denk geldim sasikinlikla kala kaldim.
gencecik yasda zengin koca bulurum diye bakiyorlar fakat gercek hayat öyle olmuyor iste. Benimde tavsiyem her kiz okumali güzel egitim alip meslek sahibi olmali hangi meslek dali olursa olsun. ilerde en basta kendisine sonra ailesine cocuklarina faydali olurlar.
bide öte yandan bosanmak isteyeninde pesini birakmiyorlar hemen öldürüyorlar olmuyorsa zorlamanin ne anlami var
cocuklari perisan etmeye ne haklari var medeni sekilde ayrilmayida bilmiyor bir cogu maalesef.
sonra ne oluyor bosanamayinca sevgi de bitmis ise birbirlerini aldatmalar basliyor cirkinlikler basliyor sonrada namus davasi diyip öldürmeyi hak görüyorlar kendilerine.. öylesi daha mi iyi oluyor sanki.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
S & S |