Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2023, 13:10   #5
OperServ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tab Harf Seçtiğinizde Seçtiğiniz Harflerle Başlayan Nickleri Listeler

ZaLiM1979 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben bu sekilde yaptim.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:TABCOMP:#: { var %letter = $left($1-, 1) if ($len(%letter) == 1) { var %x = 1 while (%x <= $nick(#, 0)) { var %nick = $nick(#, %x) if ($istok(%nick, %letter, 1)) { msg $active $+(%,letter,%letter, içeren nick:,%nick) } inc %x } msg $active - } }

ama mahlesef calismiyor. misal s yazdim ve tab tikladim ama kanala sadece bu kismi msg $active - <-yani - yaziyor.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias nickTamamla { var %letter = $left($1-, 1) if ($len(%letter) == 1) { var %x = 1 while (%x <= $nick(#, 0)) { var %nick = $nick(#, %x) if ($istok(%nick, %letter, 1)) { msg # $+(%,letter,%letter, içeren nick:,%nick) } inc %x } msg # - } } on *:TABCOMP:#: { $nickTamamla($1-) }

Bu, nickTamamla adında bir alias oluşturuyor ve TABCOMP olayında bu alias'ı çağırıyor. Kanal adını # sembolüyle temsil ediyorum, bu nedenle # sembolünü kullanarak kanal adını doğrudan belirtiyorum. Ayrıca msg komutunda boşlukları düzgün bir şekilde eklemeye dikkat edin. Bu kodu MIRC üzerinde deneyebilir ve çıktıyı kontrol edebilirsiniz.

Konu OperServ tarafından (14 Aralık 2023 Saat 13:25 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver