12 Aralık 2023, 13:04
|
#15 |
Çevrimiçi ~ This is Konyalı.. ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Doğum günün kutlu olsun IRCMaster
Teşekkür ederim kardeşim düşünüp yazman mutlu etti @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkürler üstadım ben kemalimle bahşişte anlaşırım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim mutlu ettin gerçekten sağolasın. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok teşekkür ederim epeydir dillendiriyoru k.bakma hediyemi önceden aldığım için çok mutlu oldum teşekkürler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim, düşüncenin bir payı olduğum için. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aynı gün doğmanın'da bana verdiği mutluluk da ayrı şekilde güzel oldu, çok teşekkür ederim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın totorum teşekkürler ballı çöreeem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok teşekkür ederim kardeşim mutlu ettin sağol varol. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Düşüncenin bir payı olduğum için memnun oldum teşekkür ederim ellerin dert görmesin. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kankiLaeeeamm teeşkürler sağolasın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkür ederim hep birlikte iyi günlere inşallah. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine yüreğine sağlık, hep birlikte inşallah bereketli güzel günlere diyelim.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |