|
Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Cok tatlisin saryacigim, dimi.. bende onlari gorunce seviniyorum.. Daha cok gelmeleri icin ne yapmamiz lazim sarya bilemiyorum, ce diyip kaciyorlar ☺
Aynen canim, ilk yerler cok farkli oluyor, benim icin de degerli onemli bura.. dostluklar, hatiralar, farkli yani. Bende yilladir birakcam diyip diyip kalanlardanm. Demek, guzel dostluklar cok ☺
biz de seni seviyoruz canim, keske hep birlikte bulusma filan olabilse.. super olurdu . Cok uzak olmasaniz bana..
Gunaydin herhese
|
Ya kızlar canımsınız 😍😍 evet @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gelse çok güzel olur ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eskisi gibi sık sık girseler ikisininde emeği çok çok fazla Allah bin kere razı olsun bna bu forumu sevdiren dost kazandıran esra abla oldu iyki de oldu 😍 az kahrımızı çekmedi @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iLe keşke dönebilsek gecmişe
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama belki geç kalmamıştırız gelirler belki geri bilemeyiz ki Allah ne gösterir @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağolsun İnci nin yerini aratmıyor oda herseyımızı yapıyor çok teşekkür ederim onada ama işte inci ve esra ablayı görünce çok mutlu oluyorum özledim onları çok. 😍😍 buradan @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]`mda slm olsun çok öpüyorum onlarıda 😍😍 sizleri çok seviyorum..