Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2023, 20:44   #18203
Sarya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cok tatlisin saryacigim, dimi.. bende onlari gorunce seviniyorum.. Daha cok gelmeleri icin ne yapmamiz lazim sarya bilemiyorum, ce diyip kaciyorlar ☺
Aynen canim, ilk yerler cok farkli oluyor, benim icin de degerli onemli bura.. dostluklar, hatiralar, farkli yani. Bende yilladir birakcam diyip diyip kalanlardanm. Demek, guzel dostluklar cok ☺
biz de seni seviyoruz canim, keske hep birlikte bulusma filan olabilse.. super olurdu . Cok uzak olmasaniz bana..

Gunaydin herhese

Not Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yaaa sen benım canımsin sende iyiki varsin kuzu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hosgeldin güzelim sende tekraren seni buralarda görmek güzel ins. Daim olur gelisin,$ @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın yeride ayrıdır bende hemserim olarak. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten sozlerimle anlatsam uzar gider iyiki varsin sende bebegims seviliyorsun hep varol! ,$ <3 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] naif hanimefendiligi ile sevilen bir adminicem sende hep forumun gözdeleri ol cicegims seviliyorsuniyiki varsin güzelim <3 ,$

Ya kızlar canımsınız 😍😍 evet @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gelse çok güzel olur ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eskisi gibi sık sık girseler ikisininde emeği çok çok fazla Allah bin kere razı olsun bna bu forumu sevdiren dost kazandıran esra abla oldu iyki de oldu 😍 az kahrımızı çekmedi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iLe keşke dönebilsek gecmişe
ama belki geç kalmamıştırız gelirler belki geri bilemeyiz ki Allah ne gösterir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağolsun İnci nin yerini aratmıyor oda herseyımızı yapıyor çok teşekkür ederim onada ama işte inci ve esra ablayı görünce çok mutlu oluyorum özledim onları çok. 😍😍 buradan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]`mda slm olsun çok öpüyorum onlarıda 😍😍 sizleri çok seviyorum..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet