Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2023, 00:55   #18201
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Sarya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] m bende @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablam ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]`mı görünce mutlu oluyorum keşke hep burada olsalar eskiler cidden çok güzeldi. Zaman çok hızlı geçiyor nereye gıdersek gidelim burası gibi olmuyor hiç bir yer bura benim ilk yuvam aile gibi sıgındım yerim güzel dostluklar kazandım hem real hem sanal 😍😍 sizler varsınız başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sen DiShy ablam vieoleta zeytin gibi 😍😍 seviyorum sizleri..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablam hoş geldin seni görmek çok hoş 😇

Cok tatlisin saryacigim, dimi.. bende onlari gorunce seviniyorum.. Daha cok gelmeleri icin ne yapmamiz lazim sarya bilemiyorum, ce diyip kaciyorlar ☺
Aynen canim, ilk yerler cok farkli oluyor, benim icin de degerli onemli bura.. dostluklar, hatiralar, farkli yani. Bende yilladir birakcam diyip diyip kalanlardanm. Demek, guzel dostluklar cok ☺
biz de seni seviyoruz canim, keske hep birlikte bulusma filan olabilse.. super olurdu . Cok uzak olmasaniz bana..

Gunaydin herhese

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu Feronia tarafından (07 Aralık 2023 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet