Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Aralık 2023, 21:11   #18200
Sarya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

diShy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhabalar hayırlı Akşamlar olsun 🌸

vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dostluk bakii kalsın yeter ki

Varlığınız yeter Beyefendii

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Seni gorduk daha iyi olduk @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ☺ eski gunler geldi aklima ya siz olmayinca tadi olmuyor

Kiraz sapi nane ilk kez duydum, sogudu oralar ya haberlerde firtina filan diyor, dikkat edin
Bunyen zayif benm gibi galiba, gecmis olsun canm

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] m bende @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablam ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]`mı görünce mutlu oluyorum keşke hep burada olsalar eskiler cidden çok güzeldi. Zaman çok hızlı geçiyor nereye gıdersek gidelim burası gibi olmuyor hiç bir yer bura benim ilk yuvam aile gibi sıgındım yerim güzel dostluklar kazandım hem real hem sanal 😍😍 sizler varsınız başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sen DiShy ablam vieoleta zeytin gibi 😍😍 seviyorum sizleri..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablam hoş geldin seni görmek çok hoş 😇

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver