Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2023, 00:00   #6
Zeytin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF Yılın Enler'i 2023 Soru - Cevap 🏆

eiffel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şunu diyeyim

Üye tarihi 2010 olup da toplam mesaj adeti, 100-150 olanlara herhangi bir rank verilmesi bana biraz şaibeli geliyor. Ayın bay üyesinde de aynı durum olmuş. Umarım torpil, şaibe vs karışmaz.

Merhabalar
Bahsettiğiniz konu/lar yılın enleri ile değil genel bir gozleminiz sanırım. Yine de cevap vereyim, şöyle ki; Her şeyden önce bu bir yarışma. Bu organizasyonu düzenleme sebebimiz, geride bırakacağımız yılı keyifli bir etkinlikle kapatarak gelecek yeni yıla yine aynı keyifle girebilmektir. Takdir edersiniz ki kuralları belirlerken mümkün mertebe şaibe karışmaması adına onlemlerimizi aliyoruz. Buna rağmen bahsettiğiniz profilde olan arkadaşlarımızı da illegal şekilde oy aldıkları takdirde diskalifiye ediyoruz zaten.

Yönetim olarak kurallar dahilinde kullanılan her oyu geçerli saymak durumundayiz. İşte tam da bu noktada kişilerin kendi adalet terazileri devreye giriyor...
Her kategorinin dikkatli şekilde takip edildiginden, profillerin incelendiğinden ve yine oyların titizlikle sayılacağından şüpheniz olmasın...

İyi forumlar diliyorum.

Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...