Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Aralık 2023, 23:06   #72
Dizqinshell
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TrAskim IRCSTAR Ergenliği

Ben İspatlardım da Telefonda gitti JuSt Kaç defa zline yediniz kaç defa küfür ettiniz Taktik şu Joop bot gibi durur izler sesi çıkmaz sonra bakar kim sohbet ediyor. Sonrasında saldırır sorarsınız kameradan baktım sekilli yazi yazan biri var der Hop Sonra bir bakarız user Joop un mekanında kim getirdi seni Just getirdi beni (: Sahitlerimde var istediğin sunucu da konusabiliriz. Sahitlerle Birader (:

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:01 -->-> Daha önceki mesaj 22:44 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Anneye bacıya küfür etmem demiş ( : Benim Ölmüş anneme bacıma neden küfür ettin o zaman Gelip gidip saldırdın Mekanına geldim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Korkudan Birilerini çağıracak kadar Korumaya almışsın mekanı Dua Et o kişiye
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Joop Efendi...

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:06 -->-> Daha önceki mesaj 23:01 --

Joop efendi senin gibi Adam geliyor Bir nick veriyor Sunucu dan at diyor Atmam diyince başlıyor saldırıya küfüre ölmüş insanlara bacılara küfür ediyor sonra da ben küfür etmem diyor ne güzel arkadaş dilin kemiği yok dedikleri şey bu Bunu bir çok mekanda yapiyorsun yaptığın şeylere yapmadım deme.

Konu Dizqinshell tarafından (04 Aralık 2023 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf hatası

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet