Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Aralık 2023, 09:59   #1
blackhole
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Geveze.ORG #Help Ekibi | Aralık 2023

[ Geveze.ORG Help Departmanı ]

Onursal Liderimiz : neXus
-
Help Üstadımız : Malthus
-
Help Founder : blackhole
-
Help Master : HsN & Aysen & Suskun & HoGıR & Alice & Nevra & Unknown
-
Help Kurul Üyeleri : CoCuqSu & Suskun & Aysen & HsN & Unknown & YaSemeN & HoGıR & Alice & Nevra
-
Help Sop : Firak & HamSe
-
Help Oper/Admin : Aysen & Unknown & HoGıR & Alice & Nevra
-
Eğitim Sorumlusu : Alice
-
Helpers Sorumlusu : HamSe & Firak
-
mIRChelp Sorumlusu : HsN
-
Operhelp Sorumlusu : PeRi`
-
Sınav & AR-GE Sorumlusu : Help Kurul Üyeleri
-
Bot Master : HsN
-
Helper Eğitmenleri : Aysen & YaSemeN & Alice & PeRi` & HsN & blackhole & Unknown & Subzero & Ketum & Cinai_sebeke & UzmaN
-
mSL(mIRC Scripting Language) Eğitmenleri : jeun & HsN & Forbidden
-
Kıdemli Helperlar : CoLantiS & Abay & Darwing & Oan & Pamela & Aksaray & Appendix & Lagertha & LeRoy & Samil_Basayev & rahmetlibaskankennedy & Ketum & Carizma
-
Helperlar : Dark & ParlamenT & The & enes & JuST & Rosyln & iLLetbey & Emir & AsiRuh & Ender
-
Help Stajyer/Aday : Tin & Rudy & novella & Emir & Buben & şeyda & Reçine
-
Emektarlar : Nazenin(Help Manager) & pearL(Help Manager) & Ender(Help Founder) & LeRoy(HelpMaster) & JusT (HelpMaster) & Oan (Help Founder) & Lagertha(HelpMaster) & Carizma(Help Manager) & rahmetlibaskankennedy(Help Manager)
-
* Bilgi : Emektar olarak eklediğimiz arkadaşlarımızın, IRC Help dünyasına veya ekibimize katkıları/emekleri olmuş ve destek amacıyla aramızda bulunmaktadırlar.Geçmişte yada farklı serverlarda yaptıkları görevler bilgilendirme amacıyla eklenmiştir.
-
mIRChelp Ekibi : jeun & HsN & blackhole & Forbidden & Unknown & Subzero & CoLantiS & Suskun & Dark & iLLetBey & MaskeLi & SpawN & Aksaray & HamSe & UzmaN & JuST

* Bilgi : mIRChelp ekibimizde sunucu/server farketmeksizin, msL ile ilgilinen veya merakı olan arkadaşlarımız aramızda bulunmaktadır.
-
Help Departmanı Eğitim/İstatistik/Eğlence/Test/Pratik/mIRChelp Botu :
Hes
-
[ Geveze.ORG Help Departman Kanallarımız ]

#Help -> Kullanıcılara IRCd/Services komutları hakkında yardım/destek verilen resmi yardım kanalıdır.

#Helpers -> Helper'ların soru/cevap aktivitelerini yaptığı ve fikir/bilgi alışverişlerinde bulunduğu kanaldır.

#HelpMaster ->
Help Kurul üyelerinin bulunduğu ve departman içerisindeki kararların alındığı kanaldır.

#Hes ve #Hes2 -> Helper aday/stajyer eğitim kanallarıdır.

#Egitim -> Sunucudaki kullanıcıların soru/cevap botu ile bilgilerini pekiştirdiği ve Global eğitimlerin verildiği kanaldır.

#Educator -> Helper Eğitmenlerinin, Helper ve Aday/Stajyer'lerin durumları ile ilgili fikir alışverişi yaptığı kanaldır.Eğitim projeleri de bu kanal üzerinden hazırlanmaktadır.

#HelpSINAV -> Hes Help sistem botu üzerinden, Helperların içerisinde üst düzey komutlar olan pratik, test, bilmece gibi kodlarla vakit geçirdiği eğitim kanalıdır.

#Sınav -> Helper olmak isteyen kullanıcıların bilgilerinin test edildiği kanaldır.

#Operhelp -> Helpların ve Server/Sunucu'daki farklı departmanlarda görev yapan Oper/Admin'lerin bulunduğu reklam/şikayet vb. sorunları yönlendirme kanalıdır.Kullanıcıların sorunlarına hızlı çözüm sağlamak amacıyla her departmandan Oper/admin kanalda bulunmaktadır.
-
#mIRChelp ->
mIRC scripting Language destek/yardım kanalıdır.Sunucu içerisinde mIRC/script kullanan kullanıcılara 7/24 sorunsuz destek/yardım verilmektedir.

#Help-sohbet -> Helper'ların sohbet etmesi amacıyla açılmış, Hes sistem botu üzerinden bazı eğlence kodlarının aktif olduğu sohbet kanalıdır.

[ Başarılı Helper Ödüllerimiz ]

Oper hediyesi : Her ay online/voice/istatistik listesinde üst sıralarda olan, Departman içerisinde saygı/hiyerarşiye eksiksiz uyan helper'lara verilir.

Global kanal hediyesi
: Her ay online/voice/istatistik listesinde üst sıralarda olan, Departman içerisinde saygı/hiyerarşiye eksiksiz uyan helper'lara verilir.

Sunucu/Server fark etmeksizin Help departmanlarında emek veren tüm arkadaşlarımıza, Kolaylıklar ve başarılar dileriz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver