Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2023, 20:11   #604
iLLeTBey
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Script istekleriniz buraya.

Türk Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bot sript var mı

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:TEXT:*merhaba*:#: { msg # Merhaba, $nick! Harika bir gün geçiriyor musun? } on *:TEXT:*sa*:#: { msg # Sa, $nick! İyi günler dilerim. } on *:TEXT:*hava*:#: { var %havaDurumu = $iif($rand(0,1), "güzel", "kapalı") var %sicaklik = $rand(-5, 35) msg # Şu an hava durumu $iif(%havaDurumu == "güzel", "güzel", "kapalı") ve sıcaklık $+($chr(176),C): %sicaklik } on *:TEXT:*rastgele renk*:#: { var %renkler = Mavi Yeşil Kırmızı Sarı Turuncu Mor Pembemsi Gri Siyah Beyaz var %rastgeleRenk = $gettok(%renkler, $rand(1, $numtok(%renkler, 32)), 32) msg # Rastgele Renk: %rastgeleRenk } on *:TEXT:*bot*:#: { msg # Evet, ben bir mIRC botuyum. Size nasıl yardımcı olabilirim? } on *:TEXT:*günaydın*:#: { msg # Günaydın, $nick! Umarım harika bir gün geçirirsin. } on *:TEXT:*iyi akşamlar*:#: { msg # İyi akşamlar, $nick! Keyifli bir akşam geçirmeni dilerim. } on *:TEXT:*anlamıyorum*:#: { msg # Merak etmeyin, $nick! Size yardımcı olabilirim. Lütfen sorunuzu sorun. }

Bunu remotelere atıp kendinize göre uyarlayabilir ve çoğaltma yapabilirsiniz. Ben elime ne geldiyse yazdım siz düzenlemek istersiniz diye düşündüm

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet