Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2023, 18:34   #7
manikdepresif
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kayitsiz nicklerin kanalda konusmasini gormek istemiyorum

Ben asagidaki gibi yaptim farkli yapan varsa kod degisebilir.

;Not: Kayitsiz nicklerin nick kayitlarini yapacaklari ihtimali oldugundan dolayi, on text eventinde kontrol edilmemistir.
;Kullanim: Kanal Penceresinden sag tiklayip menuden evet-hayir secip aktif hale getirebilir,
;veya kayitli ya da kayitsiz nicklerin listesini gorebilirsiniz.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
menu channel { Kanalda Sadece Kayitli Kullanicilarin Yazdiklarini Goreyim . $+ $iif($group(#kayitli-gosterim) == on,[X]) EVET :/.enable #kayitli-gosterim . $+ $iif($group(#kayitli-gosterim) == off,[X]) HAYIR:/.disable #kayitli-gosterim .Kayitli Nickler Listesi:run kayitlimi.txt .Kayitsiz Nickler Listesi:run kayitsizmi.txt } #kayitli-gosterim on on ^*:Text:*:#:{ set %_msg__user $nick set %_msg__ < $+ $nick $+ > $1- set %_chan_not_reg $chan ;burada nick zaten once kayitli ise who cekmesine gerek kalmadan ve halt kullanilmadan text eventi oldugu gibi kaliyor. if $read(kayitlimi.txt,w,$nick) { return } who $nick halt } #kayitli-gosterim END raw 352:*:{ if (*r* iswmcs $7 && %_msg__) { echo -t %_chan_not_reg %_msg__ if !$read(kayitlimi.txt,w,%_msg__user) { write kayitlimi.txt %_msg__user } } else { if !$read(kayitsizmi.txt,w,%_msg__user) { write kayitsizmi.txt %_msg__user } unset %_msg__user %_chan_not_reg %_msg__ halt } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver