Cevap: Neye ihtiyacınız var?
| Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Saglik yardimci olamam ama morel icin denerim birseyler
Ne gezion bu saatlerde hemso ☺
Ya saatler filan alindimi, bir kac ay once ben geldigimde bu saatlerde- forumda in cin top oynuyordu, tek bendim sanki. Simdi herkes online gibi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Evet Kis Saatine gecti Avrupa saat farkı 1'den 2'ye cikt @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:02 -->-> Daha önceki mesaj 09:58 -- suan ihtiyacim olan mis kokulu kahvemi yaptim keyifle yudumluyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
S & S |