Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2023, 14:53   #9
ZaLiM1979
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Whois çektiğiniz kişi nereden?

MasteR06 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhabalar;
Remotenin amacı whois çektiğiniz kullanıcının coğrafi konum bilgilerini göstermektir.
Özellikle sunucularda .nerden vb gibi komutları kullanmanıza gerek kalmadan kullanıcının coğrafi konumunu öğrenebilirsiniz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
raw 378:*:{ haltdef ipinfoio $4 } on *:sockopen:whois:{ sockwrite -tn $sockname GET $+(/,%sip,/geo) HTTP/1.1 sockwrite -tn $sockname User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.8 sockwrite -tn $sockname Connection: keep-alive sockwrite -tn $sockname Host: ipinfo.io sockwrite -tn $sockname $crlf } on *:sockread:whois:{ var %d_whois | sockread %d_whois | tokenize 32 %d_whois if *"ip":* iswm %d_whois { echo -a > - 0,4 C* C* C* C* C* 0,4 C* C* C* C* C* } if *"ip":* iswm %d_whois { echo -a > 4,1 Kullanıcının IP sorgusu başladı. } if *"ip":* iswm %d_whois { echo -a > - 0,4 C* C* C* C* C* 0,4 C* C* C* C* C* } if *"ip":* iswm %d_whois { echo -a > 2IP ADRESI:4 $gettok(%d_whois,2-,58),$chr(44) } if *"city":* iswm %d_whois { echo -a > 2ŞEHIR:4 $gettok(%d_whois,2-,58),$chr(44) } if *"region":* iswm %d_whois { echo -a > 2BÖLGE:4 $gettok(%d_whois,2-,58),$chr(44) } if *"country":* iswm %d_whois { echo -a > 2ULKE:4 $gettok(%d_whois,2-,58),$chr(44) } if *"loc":* iswm %d_whois { echo -a > 2LOKASYON:4 $gettok(%d_whois,2-,58),$chr(44) } if *"org":* iswm %d_whois { echo -a > 2SAĞLAYICI FIRMA:4 $gettok(%d_whois,2-,58),$chr(44) } if *"postal":* iswm %d_whois { echo -a > 2POSTA KODU:4 $gettok(%d_whois,2-,58),$chr(44) } if *"timezone":* iswm %d_whois { echo -a > 2SAAT DILIMI:4 $gettok(%d_whois,2-,58),$chr(44) } if *"readme":* iswm %d_whois { echo -a > - 0,4 C* C* C* C* C* 0,4 C* C* C* C* C* } if *"readme":* iswm %d_whois { echo -a > 4,1IP sorgusu bitti. | sockclose whois } } alias ipinfoio { if $regex($1,/(\d+\.\d+.\d+\.\d+)/) { sockclose whois | %sip = $replace($1,-,.) | sockopen whois ipinfo.io 80 | return } set -e %d_nick $1 | enable #whois | userip $1 } #whois off

Keyifli Paylaşımlar.

Slm, bu Kod hosuma gitti, acaba o site'deki

vpn:false,

proxy:false,
tor:false,
relay:false,
hosting:false,

bunlarida ekleyemez miyiz? Ben denedim ama mahlesef yapamadim..

Ayrica en yukarda "ipinfoio $4" ü "ipinfoio $7" olarak degistim calsimasi icin..

Tskler ver saygilar..

Konu ZaLiM1979 tarafından (31 Ekim 2023 Saat 14:56 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver