Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2023, 10:24   #6
Musti
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sunucuya Girişte Ip'e İşlem Hatası

Enes Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#karantina: { if (connecting isin $2-) {

Bu kodda karantina kanalında "connecting" li girişleri algılar. Sunucuda girişler hangi kanala yansıyor giriş mesajlarından bir örnek ve yansıtılan kanalı yazarsan yardımcı olalım

Enes kardeşim IRC girişliler #karantina diye orayı belirtmiştim. Malum bir çok proxy irc girişli oluyor.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:24 -->-> Daha önceki mesaj 10:21 --

Musti Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhabalar. Daha önce farklı konular açılmış lakin çözümünü bulamadığımdan yazmak istedim. Aşağıda vereceğim remote ve hatasına çözümü var mı. Yardımlarınız için tşkler.

on *:snotice:*@200.*: { .whowas $9 | .gzline $9 Yasak-Giriş!

Amacım sunucuya girişte @201 @202. @203 vb belirlemiş olduğum ip başlangıçlarına işlem yapılması.
Ayrıca bu remoteyi belirlemiş olduğum #karantina kanalına göre de ayarlama durumu varsa olabilir.

Hata Uyarısı:
No nickname given
No such nick/channel

on *:snotice:*@200.*: { .whowas $9 | .gzline $9 Yasak-Giriş!
Yukarıdaki bu remote de sorunun snoticeleri görmediğimden kaynaklı olduğunu farkettim. Sonrasında

/mode Musti +s kcfFjveGnNqSso yaptıktan sonra remote çalıştı ve servis mesajlarını görmeye çalıştım. Çok teşekkür ederim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver