Bursa'nın Çarşamba semti o dönemlerde oldukça lüx bir semtdi ve Bursa'da genel olarak en cok internet kafe Çarşambadaydı. Bende o dönem internet kafe işletiyordum zaten o vesile ile sabit olarak başladım.
FITOZ manisalıydı Bursa'da Yunueslin'de akrabaları vardı
Yazdığın nickleri hatırlamıyorum aynı semtdeymişik denk gelmiş olabiliriz ama hatırlamıyorum
#Hay oda sahibi Suicide Samet ile uzun seneleler görüştük 2012 den sonra kaldı öyle
Anet de yukarıda yazdığım nickler ile görüşüyorduk yazmayı unutmuşum Eroin vardı ismi serkan onunlada uzun dönem görüştük hatta bir süre önce yine denk geldik
Anet de Texas_Girl vardı ismi Merve onun vesileisi ile başlamıştım Anete
Dante vardı Murat Bursa'dan oda yakın arkadasımdı
Bilgi de cLear nicki Recep abinin de bilardo & internet kafesi vardı onunla görüşürdük
cLaRa vardı adı Sevda oda bizim kafenin müşterisiydi
aRRoNCaRTeR Gökhan ile de uzun dönem kankiydik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yani sonuç olarak bakınca sanal diyoruz vaktinde bir cok sunucu vardı diyoruz ve hepsinde illa ki yaşananlar var diyoruz ama bana göre Anet ve Bilgi gercekten o dönemlerdeki sunucularda en farklısıydı.
sonuç olarak hangi sunucularda Anet ve Bilgide oldugu gibi samimiyet dostluk oldu ki ve hangi sunucuda Anet ve Bilgideki kadar realden buluşmalar oldu ki ??
yani hangi sunucuda neredeyse herkes realde bir birini gördü çok merak ediyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bak yazdıkça aklıma geliyor Anet de keSh vardı Turgay oda arkadaşımdı internet kafe işletiyordu
Kumru ile beraberdi evleneceklerdi ne oldu bilmiyorum
Kumru ve İpek abla kardeşdi birde kankileri vardı Hazal Eskişehirliydiler