globalsohbet Sub-Zero terbiyesizlği (+18 )
[17:55] * Şu an #Sohbet kanalında bulunuyorsunuz
[17:55] * Topic ' GlobalSohbet Bütün irc sunucularının baş belaları KarizMa, Dilenci, Efkan, Ferit, Overdose vs. hepsi maymun olarak sunucumuzda hizmetinizdedir. İşte bizim farkımız budur... Sub-Zero '
[17:55] * G-Bot Tarafından Wed Oct 25 14:46:05 tarihinde yazılmış
[17:55] <KarabuluT> S.a saygılar .
*** #Sohbet: Kanala Gönderemezsiniz Banlandınız veya Kanal +m Modunda
[17:55] <Sub-Zero> KarabuluT h.g özelime gel yavrum
[17:55] <KarabuluT> :=ı
*** #Sohbet: Kanala Gönderemezsiniz Banlandınız veya Kanal +m Modunda
[17:56] <KarabuluT> haloo
[17:56] <Sub-Zero> merhaba h.g halooo
[17:56] <Sub-Zero> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[17:56] <Sub-Zero> nasıl beğendin mi iyi s........karizma ve ekibinin
[17:56] <Sub-Zero> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[17:57] <KarabuluT> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sen beni biriyle karıştırmadın dimi
[17:57] <Sub-Zero> bunlar milletin beşiktekine söverken iyiydi
[17:57] <Sub-Zero> değil mi
[17:57] <Sub-Zero> farkındaysan daha sana bişey demedim
[17:57] <Sub-Zero> bu mesajımı onlara ilet deki anasını kurtarmak isteyen gelip elimi öpüp özür dilicek ircteki saltanatları bitti
[17:58] <Sub-Zero> şimdi uza hadi bakiyim
[17:58] <KarabuluT> aga sen beni biriyle karıştırdın ellam ben karabulut baska bi karabulutmu varki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. forumda baya kavga muhabetleri dönmüş
[17:58] <KarabuluT> tamam çıkarım sorun degilde
* Servere Bağlı Değilsiniz Konu ne birisi beni aydınlatabilirmi sadece Selam vermeye girdim ergen arkadaş beni galiba birisi ile karıştırdı . bence bi özür borçlu ahlaksız terbiyesiz .
__________________ By Nix old User yuzuk.net
Konu Zeytin tarafından (09 Kasım 2023 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir.
|