Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ekim 2023, 02:05   #6
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucu 500 kişi öldü

Abcd Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
O değilde icimizde hala "filistin ermenistani destekledi" diyerek israile hak veren sahislar var. Su katliamlara ragmen boyle diyenlerin tum ailesini en ufagindan en buyugune topunu aniyorum. Mesajim silinmese acik acik yazacagim.

Katiliyorum..
Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin der gibi.
Filistinli masum coluk cocugun, kadinlarin ne sucu var. malesef aramizda boyle dusunenler var, ama sunu bilmiyorlar..
Turkiye de ortadogu projesi icinde. Orda olan hersey bizi ilgilendiriyor. Bugun onlara yarin bize.

Dunya buna da goz yumar malsef. Orda hamas saklaniyordu derler, bahane mi yok.
Bunlar seytanin taa kendisi, dunya kan agliyorsa, bunlar yuzunden. Allah belalarini versin,.. Yikilsinlar. Perisan olsunlar. soylicek cok soz var.. sozun bittigi insanligin bittigi andayiz

Resmen Savas sucu isleniliyor. Katliam.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu Feronia tarafından (18 Ekim 2023 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver