Cevap: İsrail'den Gazze'ye hava bombardımanı! Can kayıpları artıyor
Hamas denilen dangalakların geçmişi benim mezun olduğum okulun okul takımı kadar bile yoktur. Hamas'ın bu hareketi İsrail tarafından nemalandığını göstermektedir. Zira daha önce Filistin'lilere yapılan hareketlerde sesini çıkarmayan Hamas'ın şimdilerde görsel şov ile İsrail'e kafa tutması Kral Şakir çizgi filmi ile aynı komedidedir. Tamamıyla danışıklı dövüş. Bundan dolayı ne İsrail'e üzülüyorum nede Filistinlilere seviniyorum. İkisi de zerre umurumda olmaz. Zira çok değil son 50 yılda topraklarını parsel parsel İsrail'e satan bir topluluğun bunları görmesi çok normal. Ayrıca araplar pis millettir. 3 kuruş çıkarına satmayacakları şey yoktur. Çok sevdikleri Osmanlı'nın bile çöküşünde başrol oynamış bir topluluğun şimdilerde bu şekilde hareketlere maruz kalmalarını yadırgamıyorum. Zira arap seviciler eğer beyinlerini biraz çalıştırırsa yakın zamanda Azerbaycan'ın Ermenistanda bulunan kendi toprağını alırken Filsitinlilerin Ermenistan'ı desteklediğini bilirler.
Şunu da unutmamak lazım Dinler tarihinde Kudüs 3 din (Yahudilik, Hristiyanlık ve İslam) içinde kutsal sayılan bir yerdir. Sadece İslam'a ait değildir. Sadece Hristiyanlığa veya Yahudiliğe de ait değildir.
Hz İsa'nın Kudüs'te çarmıha gerildiği rivayeti üzerine Hristiyanlar için hac yeridir Kudüs
Milattan önce 10. Yüzyılda Kral Davud'un ele geçirmesi ise Kudüs'ü Yahudiler için anlamlı kılıyor.
Çok da şey etmemek lazım. Ne ekersen onu biçersin. Zaten böyle devam ederse Buna benzer bir durum bizim ülkede de yaşanırsa şaşırmayın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi bayramlar.
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese |