|
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Vay canına çok kıyak bir nevale gene.. Havaların soğumaya başladığı bu günlerde hem demir vitamini hemde içimiz ısınır bu sayede ilaca bara sayacağımıza bu ıspanaklıdan yesek daha iyi... Bu fikrime @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne derdi acaba... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bende bugun ispanak yemegi yaptim ama benim yaptigimin yaninda bu, luks gibi durdu 😀 cok guzel gorunuyor. Denemek lazim. Ne diyim hemso aynen de oyle, ispanak, brokoli, patlican yemegi.. ben severim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
biz taa lise son siniflara kadar disardan yemek almadik.. sonradan sonradan.. Hep ev yemegi. Anne yemegi.
babam bazen yapardi menemen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gorsen hemso .. Allah ne verdiyse koyardi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Super yapar menemeni babam. Ah hic unutmam bazen oglen yemegi koyardi bize annem calisirken. Oyle ekmek arasi yapardi ki, sifa deposu.. hocam ornek gosterdigi gunu hala hatirliyorum bak boyle saglikli yemeniz gerek diye. ah o gunler ah.. simdi ne kolaysa o .. obeze durumlari da acaip yukseldi burda.
Neyse konuyi saptirdim yine.
Ana bunu derdim iste