|
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hahahah eyvahlar olsun bu tarihi bir olay ben bunu nasıl kaçırdım yav... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hemen acil meclis toplanıp bu günü bayram ilan etmeli değil mi.. Temelli hayatından çıkarırsan sana kargoyla bor camdan ateşe dayanıklı çaydanlık yollarım haha ... AFERİN... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Temelli imkansiz hemso, bir arkadas vardi nescafe icme de ne icersen ic kotu derdi bana..
Turk kahvesi ic bari derdi, bende oglen sutlu sekerli turk kahve iciyorum, o yetiyor aksam da icmiyorum
Alemsin ya, hemso.☺