Cevap: Ankara'daki bombalı eylemde öldürülen teröristin görüntüsü ortaya çıktı
| Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Maalesef be toprağım Kayseridede İstanbuldada 82 şehrimizdede okuyor... Şu anda Trt Teletext sayfasında okudum ve çok üzüldüm gençler.. Bizim develide veteriner teknisyeni olan daha 24 yaşında evladım yerinde gencecik bir fidanı soldurdu deyyus aponun itleri.. Canları ta cehennemin dibine nârı bol olsun İnşallah... Bunlar son çırpınışlarıda değil ölü sinyalleri artık çakalların.. Bir gece ansızın geleceğiz başka çare kalmadı artık... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Aynen Hemso .. bizim oralarda boyle olmazdi biliyorum ben yaniliyormuyum ? Oralara kadar nasil gelmisler sasirdim
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|