Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2023, 13:39   #287
Ecem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DJ-Ecem DerinFm De Yayında (Radyo Founderi)

coskuyu ~ ~ Ver ~ ~ veR ~
<%Nieve> .kopkop Ayse mmmm
<%Retkit> Ciståk Ciståk Ciståk Ciståk Dimtis Dimtis
<%Sky> ~~KkOoPp Ayse KkOoPp Ayse KkOoPp KkOoPp Ayse KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkOoPp Ayse~~~~~PpAaTt KkÜüTt HhOoOoPp KkOoPpTtUu ~~~~~ Ayse
* Nieve sana fedaaa
<+Ayse> .cikiciki nieve
<%Retkit> ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK Çi
<+kayıkcı> .oyna
<%Retkit> > < ~ hOp ~ ~ Hop~ ~ HOP ~ ~ ~ kOp ~ ~ koP ~ > < ~ DımmmM ~ ~ TıSsSsSs ~ ~ DımmmM ~ ~ TıssS ~ > < ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Ver coskuyu ~ ~ Ver ~ ~ veR ~
<%Nieve> .kırkırr
<%Retkit> Kırrrrrrrrr kaşıklarıııı**********kırr ciki ciki cik******* bir o yana bir bu yana sallaaaaaa************ eeyyyyyyyyy ceeekkkkkk******bide varolllllllllllll cekkkkkkkkkk*******ciki ciki ciki aheyyy aheyy.
<+Ayse> .sallaaaaa
<%Retkit> < SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa koOopPp SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa koOopPp SaLLa SaLLa saLLa saLLa SaLLa ~~ )
<+Ayse> .catlat
<%Retkit> < kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlasın kiskananlar catlası
<+kayıkcı> .oyna
<%Nieve> .horonnn
<%Retkit> Nieve Ha Uşağım hA )
<%Retkit> -¸,+°´°+, Nieve ¸,+°´°+,¸
<%Retkit> ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~
<%Retkit> < Nieve >¸,+°´°+, Nieve ¸,+°´°+,¸
<%Retkit> < Nieve > yıhhuuuu
<%Retkit> < Nieve >¸,+°´°+, Nieve ¸,+°´°+,¸
<%Retkit> < Nieve > ~ Tşkler ~ ~ tşkler
<+BizdeSohbet> Zekanizi Gelistirmek Ve eğlenmek için #Oyun Radyomuzu Dinlemek için #Radyo ircd Komutlari Hakkinda Yardim almak için #heLp Sunucu Hakkinda bilgi ALmak için #operHelp Kanalini Kullanabilirsiniz...
<%Nieve> .hey teytey kayıkcı
<%AdaLetsiz> Merhaba » News « Hoş GeLdin.
<%Nieve> News hg
<@DJ-Ecem> News hg kuzen
<&Yusuf> .islik
<%Retkit> Yusuf nicki nickine Islık Çalıyor ~ Fiuyt ~ ~ Fiuyt ~ ~ Fiuyt ~ ~ Fiuyt ~ ~ Fiuyttt ~ ~ Fiiuuuyyytttttttttt ~
== mode/#Sohbet [+oa News News] by ChanServ
<%Retkit> [ News ] süper operatör (+a) konumuna geçti. (2. seviye)
<+Aytanricasi> News hg
<%Nieve> .heyy teytey
<%Retkit> °°°°° teytey °°°°° °°°°° teytey °°°°° °°°°° teytey °°°°° °°°°° teytey °°°°° °°°°° teytey °°°°° °°°°° teytey °°°°° °°°°° teytey °°°°° °°°°° teytey °°°°° °°°°° teytey °°°°° °°°°° teytey °°°°° °°°°° teytey °°°°° °°°°° teytey °°°°° °°°°° teytey °°°°° °°°°° teyte
<+Ayse> .islik
<%Retkit> Ayse nicki nickine Islık Çalıyor ~ Fiuyt ~ ~ Fiuyt ~ ~ Fiuyt ~ ~ Fiuyt ~ ~ Fiuyttt ~ ~ Fiiuuuyyytttttttttt ~
<+kayıkcı> .heyyy Nieve oyna
<%Retkit> (¯`·._) Nieve (¯`·._) (¯`·._) Nieve (¯`·._) (¯`·._) Nieve (¯`·._) (¯`·._) Nieve (¯`·._) (¯`·._) Nieve (¯`·._) (¯`·._) Nieve (¯`·._) (¯`·._) Nieve (¯`·._) (¯`·._) Nieve (¯`·._) (¯`·._) Nieve (¯`·._) (¯`·._) Nieve (¯`·._) (¯`·._) Nieve (¯`·._) (¯`·._) Nieve (¯`·._) (¯`·._) Nieve (¯`·._) (¯`·._) Nieve (¯`·._)
<%Nieve> .horon Ayse mmmm
<%Retkit> Nieve Ayse Ha Uşağım hA )
<%Retkit> -¸,+°´°+, Nieve Ayse ¸,+°´°+,¸
<%Retkit> ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~
<%Retkit> < Nieve Ayse >¸,+°´°+, Nieve Ayse ¸,+°´°+,¸
<%Retkit> < Nieve Ayse > yıhhuuuu
<%Retkit> < Nieve Ayse >¸,+°´°+, Nieve Ayse ¸,+°´°+,¸
<%Retkit> < Nieve Ayse > ~ Tşkler ~ ~ tşkler
<&News> hoş buldum hepiniziii
<+kayıkcı> .kopkop
<%Retkit> Ciståk Ciståk Ciståk Ciståk Dimtis Dimtis
<%Sky> ~~KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkÜüTt HhOoOoPp KkOoPpTtUu ~~~~~
<&News> DJ-Ecem iyi yayınlarrr kuzencannnn
<%Nieve> .cikiciki
<%Retkit> ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK ÇiKi ÇiK Çi
<&News> .kopkop
<%Sky> ~~KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkÜüTt HhOoOoPp KkOoPpTtUu ~~~~~
<+Ayse> .kirkir nieve
<%Retkit> Kırrrrrrrrr kaşıklarıııı**********kırr ciki ciki cik******* bir o yana bir bu yana sallaaaaaa************ eeyyyyyyyyy ceeekkkkkk******bide varolllllllllllll cekkkkkkkkkk*******ciki ciki ciki aheyyy aheyy.
<%Nieve> cimri insanları sevmiyorum
<+kayıkcı> :rofl::rofl::birthday:
<%Nieve> fakir olsun ama cimri olmasın:'):')
<+kayıkcı> .kopkop
<%Retkit> Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla
<%Nieve> bittiii
<@DJ-Ecem> .oynat Ayse mmmm
<&News> oooo
<%Retkit> < DJ-Ecem Ayse > hOP Hop HobaA
<%Retkit> < DJ-Ecem Ayse > ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Teyy ~
<%Retkit> < DJ-Ecem Ayse > : ))
<%Retkit> < DJ-Ecem Ayse > ~ koP ~ ~ KoP ~
<%Retkit> < DJ-Ecem Ayse > ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~
<%Retkit> < DJ-Ecem Ayse > )
<%Retkit> < DJ-Ecem Ayse > ~ hoP ~ ~Hop
<%Retkit> < DJ-Ecem Ayse > ((:
<%Retkit> < DJ-Ecem Ayse > ~ Tşkler ~ ~ Tşkler ~
<%Retkit> > Ayse < ~ hOp ~ ~ Hop~ ~ HOP ~ ~ ~ kOp ~ ~ koP ~ > Ayse < ~ DımmmM ~ ~ TıSsSsSs ~ ~ DımmmM ~ ~ TıssS ~ > Ayse < ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Ver coskuyu ~ ~ Ver ~ ~ veR ~
<%Sky> « Ayse » hOP Hop HobaA
<%Sky> « Ayse » ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Teyy ~
<%Sky> « Ayse » : ))
<%Sky> « Ayse » ~ koP ~ ~ KoP ~
<%Sky> « Ayse » ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~
<%Sky> « Ayse » )
<%Sky> « Ayse » ~ hoP ~ ~Hop
<%Sky> « Ayse » ((:
<%Sky> « Ayse » ~ Teşekkürler ~ ~ Teşekkürler ~
<&News> Attımm Arappp
<+kayıkcı> .sallasala
<%Retkit> < SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa koOopPp SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa koOopPp SaLLa SaLLa saLLa saLLa SaLLa ~~ )
<&News> .salla Arap
<%Retkit> Arap < SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa koOopPp SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa koOopPp SaLLa SaLLa saLLa saLLa SaLLa ~~ )
<%Sky> ~~SaLLa Arap SaLLa Arap SaLLa SaLLa Arap SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa Arap~~~~~~~~~~oYNaMaYaNLaR ÇaTLaSıN ~~~~~~~~~~ Arap
<&News> .kopkop Arap
<%Retkit> SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAlllaAaA SaAaAl
<%Sky> ~~KkOoPp Arap KkOoPp Arap KkOoPp KkOoPp Arap KkOoPp KkOoPp KkOoPp KkOoPp Arap~~~~~PpAaTt KkÜüTt HhOoOoPp KkOoPpTtUu ~~~~~ Arap
<+kayıkcı> .heyyy atım arap
<%Retkit> °°°°° atım °°°°° °°°°° atım °°°°° °°°°° atım °°°°° °°°°° atım °°°°° °°°°° atım °°°°° °°°°° atım °°°°° °°°°° atım °°°°° °°°°° atım °°°°° °°°°° atım °°°°° °°°°° atım °°°°° °°°°° atım °°°°° °°°°° atım °°°°° °°°°° atım °°°°° °°°°° atım °°

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:39 -->-> Daha önceki mesaj 13:37 --

Ecem>
<@DJ-Ecem>
<&News>
<@DJ-Ecem>
<&News>
<@DJ-Ecem>
<@DJ-Ecem>
<&News>
<@DJ-Ecem>
<@DJ-Ecem>
<&News>
<@DJ-Ecem>
<@DJ-Ecem>
<&News>
<@DJ-Ecem>
<&News>
<@DJ-Ecem>
<&News>
<@DJ-Ecem>
<&News>
<@DJ-Ecem>
<@DJ-Ecem>
<@DJ-Ecem>
<&News>
<@DJ-Ecem>
<@DJ-Ecem>
<@DJ-Ecem>
<&News> ,
<@DJ-Ecem>
<@DJ-Ecem>
<&News>
<&News>
<&News>
<&News>
<&News>
<&News>
<&News>
<&News>
<&News> .kopkop
<%Retkit> Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla
<&News> .salla
<%Sky> ~~SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa SaLLa ÇaTLaSıN ~~~~~~~~~~
<@DJ-Ecem> Opecem derken isiverdi seni gidi zalimin ogluuuuuu
<&News>
<@DJ-Ecem>
<+Ayse> .heyy kayıkcı
<@DJ-Ecem>
<@DJ-Ecem>
<%Retkit> °°°°° kayıkcı °°°°° °°°°° kayıkcı °°°°° °°°°° kayıkcı °°°°° °°°°° kayıkcı °°°°° °°°°° kayıkcı °°°°° °°°°° kayıkcı °°°°° °°°°° kayıkcı °°°°° °°°°° kayıkcı °°°°° °°°°° kayıkcı °°°°° °°°°° kayıkcı °°°°° °°°°° kayıkcı °°°°° °°°°° kayıkcı °°°°° °°°°° kayıkcı °°°°° °Â
<@DJ-Ecem>
<@DJ-Ecem>
<@DJ-Ecem>
<@DJ-Ecem>
<+Ayse> .oynat
<%Retkit> < Ayse > hOP Hop HobaA
<%Retkit> < Ayse > ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Teyy ~
<%Retkit> < Ayse > : ))
<%Retkit> < Ayse > ~ koP ~ ~ KoP ~
<%Retkit> < Ayse > ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~
<%Retkit> < Ayse > )
<%Retkit> < Ayse > ~ hoP ~ ~Hop
<%Retkit> < Ayse > ((:
<%Retkit> < Ayse > ~ Tşkler ~ ~ Tşkler ~
<%Retkit> > < ~ hOp ~ ~ Hop~ ~ HOP ~ ~ ~ kOp ~ ~ koP ~ > < ~ DımmmM ~ ~ TıSsSsSs ~ ~ DımmmM ~ ~ TıssS ~ > < ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Ver coskuyu ~ ~ Ver ~ ~ veR ~
<%Sky> « » hOP Hop HobaA
<%Sky> « » ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Teyy ~
<%Sky> « » : ))
<%Sky> « » ~ koP ~ ~ KoP ~
<%Sky> « » ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~ Teyy ~ ~
<%Sky> « » )
<%Sky> « » ~ hoP ~ ~Hop
<%Sky> « » ((:
<%Sky> « » ~ Teşekkürler ~ ~ Teşekkürler ~
<+kayıkcı> .heyyy Ayşe
<%Retkit> »-(¯`v´¯)-» Ayşe »-(¯`v´¯)-» »-(¯`v´¯)-» Ayşe »-(¯`v´¯)-» »-(¯`v´¯)-» Ayşe »-(¯`v´¯)-» »-(¯`v´¯)-» Ayşe »-(¯`v´¯)-» »-(¯`v´¯)-» Ayşe »-(¯`v´¯)-» »-(¯`v´¯)-» Ayşe »-(¯`v´¯)-» »-(¯`v´¯)-» Ayşe »-(¯`v´¯)-» »-(¯`v´¯)-» Ayşe »-(¯`v´¯)-» »-(¯`v´¯)-» Ayşe »-(¯`v´¯)-» »-(¯`v´¯)-» Ayşe »-(¯`v´¯)-» »-(¯`

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver