Cevap: Tartışmaya Noktayı Koyuyoruz: Kadınlar mı Daha İyi Araba Kullanır, Erkekler mi?
Kadın iyi bir şoför ise gerçekten kurallara uyuyor. ama kötü ve deneyimsiz kadınlar trafikte canlı bomba gibi dolaşıyor. Sosyal hayatta her zaman erkekler onları önden geçirdiği, onlara yol verdiği için trafikte de durumun bu olabileceğini düşünüp bodoslama atlayabiliyorlar yola. Ula arabanın içinde kadın olduğunu nereden bileyim. Ama asla makas atmayan kurallara uyan kadınlarda çok. Kötü olanlara örnek, sol şeritte mal gibi 3. vitez de gidip arkadan 100 ile gelen adama umursamadan yola devam eden çok kadın gördüm. En ilginci geçen eşkıya gibi önümde makas atan bir aracın yanına yanaştım penceremi indirdim. şöyle bir bakayım kim bu serseri diyerek...20 li yaşlarda bir kız olduğunu gördüm... yani sözün kısası trafikte kadın erkek ayrımı yok... canavar ruh bir çocuğun bile içinde olabiliyor..
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|