|
Sephiroth Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Teşekkürler hocam sevgiler, saygılar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:49 -->-> Daha önceki mesaj 02:46 --
Gözünü seveyim sen neredesin ya hocam skypeden yazdım sana onca Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bi denk gelemedik bi türlü
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:51 -->-> Daha önceki mesaj 02:49 --
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen kendi tipine bak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sensin o can kıymetlisin bunu unutma😉 biraz yoğunum bu aralar yoksa çoktan laf atmıştım sana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:53 -->-> Daha önceki mesaj 02:51 -- Teşekkürler iyi dileklerin için Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ya sen benim canımSııın evet bende diyorum nerde buuu.
Unutma beni hep yaz çiz hep yanındayım daha yayın alacam😁
Sen de benim en kıymetLimsin bunu hiç unutma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.