Konu: Çözüldü IP tabanlı yapabilirmiyiz
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Eylül 2023, 13:09   #22
Forbidden
~ BuSohbet.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IP tabanlı yapabilirmiyiz

Bilecikli Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hocam selamlar konuyu hortlatmak istemezdim kusura bakmayın son görünen kısmına tarihin yanı sıra saatte ekleme şansımız var mı acaba?

Aselam saat ekleyip @giris penceresine koydum bu sayede ekranın kalabalıklaşmaz. Kırmızı ile belirttim istersen silersin o kısmı istersen verdigim gibi kullanırsın tercih senin.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias giris { return giris } alias giris.txt { return giris.txt } on ^*!:Join:#sohbet: { if $regex($usermode,o) { set %tkp. [ $+ [ $nick ] ] 1 | who +I $nick } } on ^*!:nick: { if $regex($usermode,o) { set %tkp. [ $+ [ $newnick ] ] 1 | who +I $newnick } } raw 352:*: { if %tkp. [ $+ [ $6 ] ] { var %ip = $4 ; get the previous nicks var %nicks = $readini(giris.txt, %ip, nicks) ; add the new nick ($addtok will take care of duplicates) var %nicks = $addtok(%nicks,$6,32) ; update the nicks writeini -n giris.txt %ip nicks %nicks ; update the seen time writeini -n giris.txt %ip seentime $date $time window -e @Giris echo @Giris $timestamp 4Bağlanan 5 $6 4 IP Adresi 5 $4 4 Önceki KuLandığı Nickler: 12 $readini(giris.txt, %ip, nicks) 4 Son Görülen Zaman 5 $readini(giris.txt, %ip, seentime) halt } } raw 315:*: { if %tkp. [ $+ [ $2 ] ] { unset %tkp. [ $+ [ $2 ] ] halt } } menu nicklist { NickTrack: if $regex($usermode,o) { set %tkp. [ $+ [ $1 ] ] 1 | who +I $$1 } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver