Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ağustos 2023, 19:26   #42
Ates21
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Idle kontrol kodu.

manikdepresif Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bunun nedeni, whois cektikten sonra kod raw numerigine geciyor eger orada idle suresi gecmis olan varsa onu devoice ediyor ve $nick(#kanal,%x,v) %x degiskeni de degisiyor ve voice olani bulamiyor. yani 1 tane eksilmisse, 1 tane fazla kaliyor.
-
harici olarak raw numeriginin altinda dec %x yaparsan calisir mi acaba ? dener misin. bana da tecrube katmis olursun.
-
sadece buraya dec %x ekle
------
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
raw 317:*:{ if $3 > %idlesüre { mode #Ates -v $2 | dec %x | msg $2 Away olduğun için Ates kanalında devoice edildin. } }

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
raw 317:*:{ if $3 > %idlesüre { mode #Ates -v $2 | dec %x | msg $2 Away olduğun için Ates kanalında devoice edildin. } }

Hocam tekrardan selamlar bana verdiginiz kodu test ettim veriablese belirttigim süre ile örnek %idlesüre 30 yaptıgımda her voiceli kişiye kendım manuel whois cekersem kod calısıyor ancak ben bunu manuel kendım degilde,
otomatik olarak voicelere whois cekip kontrol etmesini istiyorum bunu yapabilir miyiz acaba?
!idle aç
yazıldıgında 300 sanıyede 1 defa voicelere whois cekip idlelerini kontrol edecek.
!idle kapat
yazdıgımda kontrol etme iptal olucak

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan