Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2023, 18:25   #17
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doğum günün kutlu olsun - Disconnected -

Disconnected Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yok be @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. O günlerimden eser yok, şimdi ortalıkta "hanımcılık poker kasası gibidir, her zaman kazanır" diye diye dolaşıyorum. Ayrıca uzakta değiliz tekrar bekleriz efendim..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu arada, hanımcılık her zaman kazanır demiş miydim? aaaa evet en başta onu demişim

en kısa zamanda can cagız.. ve emın ol bunu her zaman dıyorum demısımdır bazen dıle getırım.. ben senle leylanın eskı zamanın tadı cok farklıydı cok guzel ortamlarımız oldu cok delılıklerımız oldu (: haha ama cok guzeldık suan eskı ortamlar eskı guzellıkler yok olamazda ama tabıkıde gorusuruz en kısa zamanda mutlaka ve sızın yerınız ayrı.. hepte öyle oldu ayrı kaldık bıraz ama oda hayat dıyelım ama hep delıydık (: haha emın ol bende oluyor bazen oturup dusunup tebessum ettıgım zamanlar olmustur cıddıyım.. yane dedıgım gıbı soncuta bır sofrada yemek yedık sızlerle.. su ıctık gulduk agladık bunalrı yasadık sızle yıne delıydık oyle yane ((:

En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver