|
eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayın IF sakini .... Konu ile alakası yoktur. Kimsenin beni pohpohlamasına ihtiyacımda yoktur. Benim Real hayatımda ki başarım bana yeter beyfendi. Sanal da ön planda olmak istemem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ..
Birdaha bana torpil iddiası ile gelmeyin kimse torpili değil ( ben değilim ) kim haklı haksız yönetim gayet iyi biliyor. Bu zamana kadar susup benim konuma hoplamanız çok garip nedense..... Hiç kimse amacına ulaşamayacak. Siz istiyorsunuz diye konum kilitlenmiycek, ha şöyle durum olabilir, Yönetim Gelip Açıklama bana yapar teklifte bulunursa tabiki onaylarim. Ama sizleri dinlemem bile iyi günler.
|
Konu ile kimsenin zaten alakası yok İF Sakini. Meselede bu. Ama ilgisi ve alakası olmayan insanlar biraz daha ılımlı yorm yapınca siz ikini o insanlara resmen saldırıda bulunmuşsunuz. hakaret etmişsiniz. alaycı mesajlar yazmışsınız.. ve yetmemiş admine seslenmişsiniz adminde ne hikmet ise dediğinizi ikiletmemiş. ve hemen yasaklamış insanları. Bende bunu yanlış bulduğum için yorum yapma gereği duydum. Sizlerin özel hayattaki başarısı şahsım adına beni memnun etti umarımda daha başarılı olursunuz bunu gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum. lakin bu kimsenin umurunda değilki. Burda önemli olan olaylara yaklaşım açınızdır. Ve bende bunu eleştiriyorum. Şahsınızada karakterinizede yada özel yaşantınıza asla dil uzatma terbiyesizliğinde bulunmam. Lakin siz yapmışsınız bunları malesef.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:38 -->-> Daha önceki mesaj 17:30 --
|
Sarya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bakkk Şimdi orada duracaksın sabır ediyorum sabırımı Sanki Sınayıp duruyorsun Sen derdn ne ❓ farkındamısınız admin arkaşımız tek dediğinizi kişinin yazdığını silmedi benimde yazdiğımı sildi cidden hastasınız yada gözleriniz kör olmuş iyi bakın görürsünüz yok bakamıyorsanız ben size gözlük almaya davet ediyorum ozman iyi görmüş olursunuz 🙂 !! Kimse kimseye burada torpil yapmıoR siz niye torpil derdine düştünüz onuda hala anlıyamadım Sıkışıncada yönetimi zan altında bırakmayı ne kadar seviyorsunuz iftira atmayı seviyorsunuz maşallah.. Biz kimseye Recep`i dışlayın kötu yazın mı dedik? Biz yapılanı dile getiriyoruz siz de maşallah savunuyorsunuz amacınıza ulaşamıyınca aa yönetime bak taraf tutuyor demeye başlıyorsunuz yapmayın kimsenin günahını vebalini almayın günah ya hani sanırım beyninizde algılama sorunu var anlamıyorsunuz sürekli aynı şeyi tekrar ediyorsunuz kendinizi geliştirmeye davet ediyorum sizi inanın iyi gelecek : )
Bizede kimse torpil yapmıyor bizimde hatamız olunca siliniyor Ok anladınız mı!! Gerçekten rahatsıs olduğunuz konuya artık yorum yapmayın
Exit yapın (: Kimi tehdit ediyor Admin pardon uyarmış insan gibi anlamıyorlarsa napsın adam.
Açtınız konu demekki gereksiz ki onaylamamışlar ..
Hadi size iyi günler
|
Bu hakaret dolu yorumunuz size yakışmamış. Ve hedef şaşırtmayın boş yere. Biri birine küfretti diye sizlerin herkese hakaret etme hakkı doğmuyor. Kendinize gelin lütfen.!
İnsanların yorumları hoşunuza gitmediğinde kimseye hakaret etme hakkı doğmuyor. usulune uygun eleştirirsiniz. Ama hakaret etme hakkınız yoktur. Zaten admin arkadaşınız bunu bize yaptırıyorsa kabahat onudur. Sizi suçlamıyorum. Ama lüttfen daha sakin ve ılımlı olun. Özeleştiri iyidir. Ben bunu sürekli yaparım.. Sizede tavsiye ederim. dikkat etti iseniz şu anda bile eleştirdiğim kişi admindir. siz değilsiniz. Ama soruun şuki kendinizi suuçlu görme psiklojinin içerisindesiniz. Bu oortada. Çünkü admin sizi dinleyerek masum insanları tehdit ederek yasaklamıştır. Tekrar belirtiyorum admin arkadaşım sizi kınıyorum. Burdaki her kırıcı söylemin sebebi bence sizsiniz.