Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2023, 17:29   #139
Sarya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ

GeN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yorumlarda sizlerin ağzıyla konuşan olmamışki. kimse kıza yada size dil uzatmamış. sizler yarışa girmişsiniz resmen. İlla herkes @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] denilen insana ya hakaret yada söfsün yada alaycı mesaj atsın beklentisinde olduğunuz için gözleriniz onun dışındaki yorumları görmez olmuş. Hatta Beklentiniz dışındaki yorumlara hakaret bile ettiğiniz halde admin arkadaşınız diğer insanları yarmış, tehdit etmiş hatta mesajlarını bile silmiş. Oysaki sizler insanlara hasta, paranoyak gibi ağır hakaretler savdırdığınz halde sizleri görmezden gelen bir yönetim anlayışını eleştirdim diye bu seferde bana laf etmeye başladınız. Yönetimle ilgili konuda açtım bu arada lakin cesaret edip paylaştığım konuyu açamadılar.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:07 -->-> Daha önceki mesaj 17:01 --

Valla değerli if sakini konu açtıysanız herkes yorum yapabilir. ve bence kendi mesajlarınızı okumanızda fayda var. Sanırım siz konuyu açarken tek beklentiniz herkesin sizi pohpohlaması ve küfretti dediğiniz insanı dışlaması hakaret etmesi alay etmesi idi. Biraz daha o insanın kendisine çekidüzen vermesi yönündeki ılımlı eleştirileri bile kendinize hakaret olarak görerek millete saldırmış, onlara hasta, paranoyak vb gibi cümleler sarfetmektende geri kalmamışsınız. ve bu yetmezmiş gibi admin arkadaşınız diğer insanları tehdit ederek mesajlarını silmiş ve yasaklamıştır. Bende bunu eleştirdim. Konuyla ilgisidir eleştirim vede çokta alakalıdır.

Bakkk Şimdi orada duracaksın sabır ediyorum sabırımı Sanki Sınayıp duruyorsun Sen derdn ne ❓ farkındamısınız admin arkaşımız tek dediğinizi kişinin yazdığını silmedi benimde yazdiğımı sildi cidden hastasınız yada gözleriniz kör olmuş iyi bakın görürsünüz yok bakamıyorsanız ben size gözlük almaya davet ediyorum ozman iyi görmüş olursunuz 🙂 !! Kimse kimseye burada torpil yapmıoR siz niye torpil derdine düştünüz onuda hala anlıyamadım Sıkışıncada yönetimi zan altında bırakmayı ne kadar seviyorsunuz iftira atmayı seviyorsunuz maşallah.. Biz kimseye Recep`i dışlayın kötu yazın mı dedik? Biz yapılanı dile getiriyoruz siz de maşallah savunuyorsunuz amacınıza ulaşamıyınca aa yönetime bak taraf tutuyor demeye başlıyorsunuz yapmayın kimsenin günahını vebalini almayın günah ya hani sanırım beyninizde algılama sorunu var anlamıyorsunuz sürekli aynı şeyi tekrar ediyorsunuz kendinizi geliştirmeye davet ediyorum sizi inanın iyi gelecek : )
Bizede kimse torpil yapmıyor bizimde hatamız olunca siliniyor Ok anladınız mı!! Gerçekten rahatsıs olduğunuz konuya artık yorum yapmayın
Exit yapın (: Kimi tehdit ediyor Admin pardon uyarmış insan gibi anlamıyorlarsa napsın adam.
Açtınız konu demekki gereksiz ki onaylamamışlar ..
Hadi size iyi günler

Konu Sarya tarafından (07 Ağustos 2023 Saat 17:30 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver