Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2023, 17:07   #137
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ

Sarya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kıza dil uzatanlara ne diyecez o halde?? Evett hak ediyorsunuz ki alıyorsunuz cevabınızı.. Ayyy yeminLe şimdide adminlere sardınız admin kimseye bişey yapmıyor o kişi yoksa sizmisiniz?? Ya bakın BuRaSı İF yönetimi burada kimse kimseden üstün değil ben burada yönetimdede bulundum benim de hatam olsa bende ceza alırım kimseye torpil yok ama siz bunu anlamiyorsunuz ben size dil dökemem bu konuda sizi tatmin de hiç edemem. Siz bildiğinizi okuyorsunuz varsa bir şikayetiniz şikayet bölümüne yazın çemkirip durmayın !! Ya Size ne Bizden Size ne ❓ evet işinize gelmiyince biz çok sinirliyiz fevriyiiiz bu Sizi hiç alakadar etmiyoR 🙂 konuyu alakasız yorum atan Sizsiniz!! zan altında insanları gene bırakan Sizsiniz !! Ya şu konuya takmaktan hasta oldunuz (: Çıkın biraz hawa aLın iyi gelecek.
İyi forumlar size bundan sonra tek kelime yazmıycam.
Bizden ve başkaSından şikayetiniz vaRsa şikayetin bölümüne iLetin.
..

yorumlarda sizlerin ağzıyla konuşan olmamışki. kimse kıza yada size dil uzatmamış. sizler yarışa girmişsiniz resmen. İlla herkes @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] denilen insana ya hakaret yada söfsün yada alaycı mesaj atsın beklentisinde olduğunuz için gözleriniz onun dışındaki yorumları görmez olmuş. Hatta Beklentiniz dışındaki yorumlara hakaret bile ettiğiniz halde admin arkadaşınız diğer insanları yarmış, tehdit etmiş hatta mesajlarını bile silmiş. Oysaki sizler insanlara hasta, paranoyak gibi ağır hakaretler savdırdığınz halde sizleri görmezden gelen bir yönetim anlayışını eleştirdim diye bu seferde bana laf etmeye başladınız. Yönetimle ilgili konuda açtım bu arada lakin cesaret edip paylaştığım konuyu açamadılar.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:07 -->-> Daha önceki mesaj 17:01 --

eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sizin derdiniz ne ? Artık laflarımı öyle Bir seçiyorum ki anlayamazsınız ! İşiniz gücünüz hayatınız yok mu sizin İF sakinLeri ???

Benim konumda popüler olmayın gidin ilgili bölüm konularında kendinizi tanıtın. Sosyal medya açın orda ünlü olun. Nedir sizin bu anlamsız sataşma anlayışınız? . Baktınız ki lafınızın altınızda kalmıyoruz hemen bizleri küçümsemek amacınız. Sizin asıl o cümleleriniz ilkokul bünyesinde olan bir COCUK demez. Lafım size değiyor ise hemen anında exit basın ve birdaha konuma gelmeyin..... !!!

Bu ne ya konumu küçük zeka yaşları arasına çevirdiniz. Hayatınıza bakın başkasının hayatına değil. Bir İnsan bir kere yorum yapar susar. Ama siz resmen kendi aranızda toplanıp anlamsız bir şeyler çiziyorsunuz.!! ( Üstüne alınan herkese )

Valla değerli if sakini konu açtıysanız herkes yorum yapabilir. ve bence kendi mesajlarınızı okumanızda fayda var. Sanırım siz konuyu açarken tek beklentiniz herkesin sizi pohpohlaması ve küfretti dediğiniz insanı dışlaması hakaret etmesi alay etmesi idi. Biraz daha o insanın kendisine çekidüzen vermesi yönündeki ılımlı eleştirileri bile kendinize hakaret olarak görerek millete saldırmış, onlara hasta, paranoyak vb gibi cümleler sarfetmektende geri kalmamışsınız. ve bu yetmezmiş gibi admin arkadaşınız diğer insanları tehdit ederek mesajlarını silmiş ve yasaklamıştır. Bende bunu eleştirdim. Konuyla ilgisidir eleştirim vede çokta alakalıdır.

idyllic, Sarya bu mesaja tepki gösterdi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver