Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ
| Sarya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Demekki hak ettiniz ki o yasagı aldınız kimse hak etmeden bişey almaz burada buraSı İF kımse kımseden üstün değil!! Aglamadım diyorsunuz çocuk gibi Sinan abiyi niye etiketliyor sunuz adam tatilde demişti zaten
Bu konun üstünde ne kadar durdunuz bende bunu anlamıyorum Recep zaten giriyor okuyor o gelemiyor sizin gibi 3 kişi geliyor onu Savunuyor sonra o kız bişey dedimi hemen çemkirenn taraf oluyorsunuz? Biz sakiniz sakın olmayan sizlersiniz bak rahatsızsan yönetimden şikayet bölümü var git orada yaz çiz!! Elinizde delil varmı yasagı benim attırdığıma dahil bak insanları zan altında bırakıyosun sonra bişey denilmidmi saldırıonuz hemen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. size tavsiyem şikayetlerinizi bu bölüme değil şikayet bölümüne yazın cıdden sağ sola laf atıyorSa sağ sol onu çok güzel hak etmiştir ona bakarsanız kıza demediğiniz kalmıyor kız kendini savununca bu sefer yönetimi zan altında bırakan ihtam da bulunuyorsunuz .. Biraz hatayı kendinzde arayın sonra sağ sola laf söleyın.
İyi forumlar size cevap vermiyecem artık..
Şurayada güzel bir Söz bırakıyorum.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Kız herkese dil uzatmış tıpkı sizin gibi. Ve Sizi kırmamak için admin masum bir insanı yasaklıyor. böyle admin olmamalı diye yönetici arkadaşımızın nickini etkietledim olay bu. konuya hemen zıplama olayıda çok kaba bir kelime ben size o tabiri kllanmayacam lakin dikkat ederseniz benim yazdıım yorum sizle yada o kızla ilgisi olmadığı halde siz gelip saldırı pozisyonu aldınız. Cidden çok fevri hareket ediyorsunuz. Bu sebepten ötürü bariz hatalara düşüyor ve kalp kırıyorsnuz. sizin yormlarınızı beğenen insanlar sırf sizleri sevdiğğinden beğendiğine emin olabilirsiniz. eminimki onlar bile şaşkınlıkla bu insanlar ne diyor acaba diye başlarını kaşıyoordur.
__________________ Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . . |