Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ
| Sarya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Siz hayırdır ya ne bu şimdi adminlere mi saldırmaya başladınız.
Sürekli çocuk gibi niye şikayet ediyorsunuz napıyor adam?
Güzelikle uyardı onda bile art niyet arıyorsunuz bu forum iyi yönetilmiyor nedir bu zamana kadar hiç bir konulara doğru düzgün yorum yapmıyan sizler mi bunu söluyeceksiniz nerde tehtıt etmiş bir gösterin ya 😅 ya resmen çocuk gibisiniz bişey oldumu sinan abiye şikayet bak ben çok rahatsız olsam şu konuya yorum yapmam sende sürekli rahatsız olduğun konun içinde zıplıyorsun sonra bakıyorum ağlıyorSuun 😁😁 yapma yazık kalbine felan iner bak çık biraz hava aL hadi 😂😂
| Anlamadığım konu şu ne ağladım nede sızladım. ve yine konuu ile ne alakanız varki savunma gereği duydunuz. yoksa yasağı sizmi attırdınız. Çözemedim doğrusuu sizleri kırmamak için mi admin dilediklerinize yasakmı atıyor. alakasız yorumlar yapıyor,, sağa sola laf atıyor sonrada yazma diyorsunuz. cidden sizler sakin olun biraz. Hakikaten doğru ile yanlışı göözetmiyor sadece saldırmakla meşgulsnuz. İnanılır gibi değilsiniz. İnsanlara paranoyak diyen, kardeş kelimesini hakaret olarak gören insanlarsınız. Ne diyebilirimki size.
__________________ Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . . |