Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine diyorum şahsım adına sana canı gönülden katılıyorum.Sana yapılmış olan eylem affedilemez bir eylem.
Baştan beri post'aki yorumları okudum..Yorumlarda sana herkes hak vermiş ve bu eylemin çirkin bir eylem olduğunu dile getirmiş.Sana yönelik nacizhane bir kaç cümlede kurulmuş ve nedense görünen atılan yorumlarda içinden cımbız ile kelime seçip hemen yalnış bir tavır içine girmektesin.
Adam sana kardeşim demiş. Yahu kuzum reaal hayatinda bir mağazaya giriyoruz hiçmi x biri sana kardeşim böyle de ürünümüz var demiyor.
Bana göre ya çok sinirlisin ve bakmış olduğun pencereden daha sakin bir şekilde bakmayı denemiyorsun..İnsanların seninle aynı fikirde olmalarını evet vurun yıkın sizde taşlayın demelerini beklemen hata .
Burası sanal ve* bu senin başına gelen eylem herbir hemcinsinin başına da gelmistir..
Adam konuyu kaileye bile almadı yahu .))
IF'e gelince Şahsım ne yönetimde olanları nede buradaki üyeleri tanır..Evet kısmen sanaldan iş yaptığımız aynı yönetimde bulunduğum slm alıp vermiş olduğum üyeler var tabiki.. Kaf_Dağı harici kimseyi reaalden tanımam..Açıkcası kimsede umrumda değil ..
IF'deki şuanki yönetim gayet iyi..InşaAllah'ta hep böyle devam eder..
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e lafım sadece nacizhaneydi..Yani atlantis'in baştaki yorumları gayet doğaldı.Senin ona vermiş oldugun ve takındığın tavır o anlık yalnıştı ki olay farkli bir boyuta geçti.
Boşverin inanin değmez ..Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şuan o saçlarını yolasım geldi bilesin .ddd uyuz kız.d
Bir tartışmanın içinde olmak istemiyorum.Fikir beyan ettim hepsi bu ..SaygıyLa ..
__________________ Bir Fatiha'Lık ömrün '' Amin '' FasLındayım..~IkRa |