Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2023, 09:58   #128
eLsaa
Sᵢₛᵤ
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ

IkRa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] insanlar özgürce fikir beyan edebilir. Bunu herkes biliyor fakat adamı ne diye uyarıyorsun yahu.d Normal fikirlerini uslubunca beyan etti.

Eğer fikirlerimizi beyan edemeyeceksek ne diye bu platform uzerindeyiz ki.. Bana göre atlantis'e vermiş olduğun uyarıyı Sevgili eLsaa'ya da verebilirdin.

eLsaa'cım tavrından dolayı ve dile getirmiş oldugun cümlelerden dolayı anlatmak istediğini anlatamadığını ve herkesinde sana hak vermesini beklemenden geçmekte.Bu yalnış her bir bireyin düşuncesi farklılık gösterir..Kuzucum seni inan canı gönulden anladım fakat insanların yorumlarına farklı gözle bakıp okumaktasin..

Şahsi fikrim yapmayın yahu konu kaç gündür tartışmaya döndü.Kelime oyunu gibi kim kimden daha üstün laf sokacak.Yok ben haklıyım..Yok sen ne biliyorsun..Çok ayıp eylemler bunlar Arkadaşlar..Yapmayın..

Bizim imam efendi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olsa " Hepimiz müslüman din kardeşiyiz Günay iki günlük dünya kul hakki vaR " derdi..)
Neyse demem oki kapatın konuyu..Adam seni kaileye bile almıyor ve hala adamın gelip bir beyan vermesini kendini savunmasını beklemekteainiz yahu ..Te Allah'ım ..d

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım, konumu zaten o şahıs tarafından gönderilen ve konumu ondan bana doğru yöneltmesinde durum var. Bu gayet açık zaten , saçma sapan yorumlar yok İF yönetimi vs, aslında içlerindeki sözleri benim sayemde buraya dokebilen insanlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IF e suç atıp durmasınlar, gayet de güzel işini yapıyorlar olması gerektiği gibi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet