[QUOTE=aTLaNTiS;1042821431] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e hakaret etsin yada dışlasın beklentiniz var.
Hala bile Recepi savunuyorsunuz bakın ..
Birde kalkıp kıza diyorsunuz ki göZünü hırs bürümüş pardon küfürü korumak ne zMan hırs oldu ben sizin yerinizde olsam çok rahatsızsam şu konuya yorum bile atmam rahatsız olduğunuz konuya neden yorum yapıyorsunuz. Birde şu. Bu kız bişey yazınca cevap veremediğiniz taktır de niye ukala ve saygısız oluyor gayet yerinde cevaplar veriyor. Bence hazmedemiyorsunuz bazı şeyleri sizler. Bu arada sizi tanımam etmem kardeşim demişsiniz demeyin ben sizin hiç bişeyiniz değilim.
Rahatsız olduğunuz konuya artık yorum yapmayın ya 🤣 kaç yasında insanlarsınız ve bu zamana kadar online olmayan insanlar bu konu acılınca birden online oldu buda anlamsız geLiyor..
Birde küfür etti demişsiniz bize bir ispat yada ekran görüntüsü atarmısınız nerde küfür bekliyorum o küfürü şuraya bir nokta koyayım.(@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hiç bir zaman küfür etmez okadar aciz bir insan değil burada netim tanıyorum biliyorum)!!! çamur atsın izi kalsın...
Size artık cevap vermiyecem keyifli forumlar.