Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2023, 11:16   #95
idyllic
pain changes people 💫
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kelimelerinize ve anlam ettiğiniz harflere bile dikkat etmenizi rica ediyorum beyfendi. ẞen sizin kardesiniz değilim burada ortak bir noktaya varalım. Her gördüğüm insan bana kardesim diyemez. ( Tabiatım bu ))..

Sizin bakış açısınız tamamı ile taraflıdır bunun farkına çok güzel vardım diyebilirim. Sadece benim 2 - 3 tane yorumuma bakarak gelmişsiniz Jüri gibi izleyip yorum yürütüyorsunuz. ẞuraya ßakmadan birine cevap vermeden yapamıyor musunuz ? Herkesin ortak gündemi haline geldi neden ? Sizin gibiler ön planda olmak için birde diğer şahıslar hazır bir konu bularak İF yönetimine bugüne kadar diyemedigi için için burda laf söylüyor. Kimse kimsenin torpili olamaz.( Olsa dahi ) kimseyi de ilgilendirmez.. bundan bütün bu düşünceye kapılana diyorum SİZENE ?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ağzımdan küfür çıkmadı, benim kalitemi ne siz ne de diğerleri ölcebilir. Yorumunuz artık ileri seviviye gidip, sizde taraf tutucu yorum yapmaya başladınız. Ricamdir Konumdan çıkar mısınız ? Ve sizde buna cevap vericeksiniz. Ama sizede asla bir cevap vermicem, sizde eğer taraf yoksa susar, beni bu konuda haksız çıkarırsiniz..... Gününüz vicdanınıza göre geçsin...

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:16 -->-> Daha önceki mesaj 11:12 --

IkRa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yazmim diyorum yine dayanamadım..

SevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir insanın fıtratı neyse hayatta ne kadar saklasada bir kenardan kıyıdan mutlaka onu açığa verir..

Şimdi burada olan üyelerin geneli farklı kişilikte.Herkesin ruhu davranış şekillleri kişilikleri vb. Bizler bunu değiştiremeyiz ve onlardan bu yönlerini değiştirmelerini beklememiz bu dayatmayi getirmemiz doğru değil..( genel olarak şahsına münhasır değil )

Bir bayana küfretmek asla kabul edilemez bir eylem.. Küfreden şahsın aciz bir eksikliği göstergesidir ( bana göre )..Bu tarz insanlar NeySe odur hiç değişmez kuzum.. Eşşek kadar adamlar egolaman tavırlarıyla karşısındaki bayana küfredince bir halt ettiklerini sanıyorlar..Belkide şuan bu Arkadaş okuyor ve bütün bu yorumlara gülüyordur..Kimbilir..

Sana tavsiyem kuzum, boşver inan değmez.Sen ne kadar kendini anlatmaya çabalasanda anlamayacak bir çok iki çift göz yorumlarını okumakta..
Odunu yotmak şekil vermek zordur ve bunu yapmak için becerikli bir zanaatkar olmalı insan..Bazı odunlar vardır yontarsın yontarsın odun yine odun şekil almıyor..Ozaman işi bırakacaksın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Adı üzerinde ODUN ..

Konuya kilit vurmak en mantıklısı kuzum..Yinede siz bilirsiniz..Haa dersenki IkRa asla pes etmem..Bende olsam etmezdim.ddd Kolay gelsin..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım, bilinçli bir insan düşünebilen bir insan zaten kimin neden nasıl yorum yaptığını görmektedir. Odun yontmak demişsin ama burdaki o taraf tutucu kişileri asla vaktini değerli günümü saatimi harciyarak onlarla uğraşamam
ben Real bir insanım. Derdi olan artık Real mi gelsin diyelim tatlım 😂 ... Neyse asla pes etmem, onlar gidecek ben değilim canım.ddd keyifli forumlar 😍

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan