Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2023, 08:17   #94
IkRa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ

Yazmim diyorum yine dayanamadım..

SevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir insanın fıtratı neyse hayatta ne kadar saklasada bir kenardan kıyıdan mutlaka onu açığa verir..

Şimdi burada olan üyelerin geneli farklı kişilikte.Herkesin ruhu davranış şekillleri kişilikleri vb. Bizler bunu değiştiremeyiz ve onlardan bu yönlerini değiştirmelerini beklememiz bu dayatmayi getirmemiz doğru değil..( genel olarak şahsına münhasır değil )

Bir bayana küfretmek asla kabul edilemez bir eylem.. Küfreden şahsın aciz bir eksikliği göstergesidir ( bana göre )..Bu tarz insanlar NeySe odur hiç değişmez kuzum.. Eşşek kadar adamlar egolaman tavırlarıyla karşısındaki bayana küfredince bir halt ettiklerini sanıyorlar..Belkide şuan bu Arkadaş okuyor ve bütün bu yorumlara gülüyordur..Kimbilir..

Sana tavsiyem kuzum, boşver inan değmez.Sen ne kadar kendini anlatmaya çabalasanda anlamayacak bir çok iki çift göz yorumlarını okumakta..
Odunu yotmak şekil vermek zordur ve bunu yapmak için becerikli bir zanaatkar olmalı insan..Bazı odunlar vardır yontarsın yontarsın odun yine odun şekil almıyor..Ozaman işi bırakacaksın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Adı üzerinde ODUN ..

Konuya kilit vurmak en mantıklısı kuzum..Yinede siz bilirsiniz..Haa dersenki IkRa asla pes etmem..Bende olsam etmezdim.ddd Kolay gelsin..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan