|
eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hayla ısrarla kendi bildiğinizi demeye devam edin sizler. Alaycı diyorsunuz demi ? Kime neye göre verdim acaba birde onu düşünün karşımdaki varlık ne yazdı da acaba ben neler yazdım. Kimseyi tanımıyor iseniz o zaman karşı varlığında sözlerini en baştan takip etmeniz lazım idi. Ben asla sinirlenmedim ama böyle o varlıklar gibi birileri boş boş cıvık üslup edince ne elimin ne de dilimin kemiği olur... Öyle süslü cümleler ile uzatmam asla. Neyse içimden gelen söz onu söylerim.. bence ( doğruluk ) denir. Keyifli forumlar dilerim
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim ne yani içinizden küfretmek gelse onudamı yaparsınız. peki bu durumda eleştirmiş olduğunuz kişiden ne farkınız kalır. Eleştirdiğimiz kişi oluyorsak yada olabiliyorsak, eleştirmenin manası nedir. Bu durumda özeleştiri yapmak daha doğru olur.
Şahsım adına söylüyorum küfretmek acizliktir. yanlız sevgili kardeşim sizde öyle bir hırslanmışsınız ki herkesi @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] görür olmuşsunuz. Süslü cümle demekten kastınız insanlara karşı seviyeli vede saygılı olmak ise süslü olmayı sizede tavsiye ederim elbette. Ama bence bu süslülük değil nezakattir. Hoşgörüdür. ben kimsenin yorumlarına bakmadım bu arada bir kaç yorumu okudum. lakin sizinkileri daha fazla okudum ister istemez. çünkü daha öncede dediğim gibi benim yapmış olduğum yorumum aslında o insana karşı bir eleştiriydi. ve tıpkı şu an sizi eleştirdiğim gibi onuda bu şekilde alttan incinmeyecek şekilde eleştirmiştim. Fakat onu bu şekilde eleştirmeme tepki göstermişsiz. Bu yüzden duygularınıza yenilmiş gördüm sizi. vede malesef herkese saldırıyorsunuz. halbuki o insanlarda aslında size o kadar aykırı birşey demiş değillerdi. Ama sizin gözünüzü öyle bir hırs bürümüşki illa herkes @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e hakaret etsin yada dışlasın beklentiniz var. Bu beklentilerinizi tam anlamıyla yerine getirmeyen herkesi birbirlerini tanıyan arkadaş çevresi insanlar sanmanız bile cidden çok üzücü. Lütfen daha sakin ve daha mantıklı olmaya çalışın. tşkler...
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:32 -->-> Daha önceki mesaj 07:26 --
|
Sarya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ya arkadaşlar yapmayın Allah Askına kaç gündür susuyorum siz niye Recepi savunuyorsunuz o kendini koruyamıyor mu sürekli kızın üstüne gelip duruyorsunuz kız yazıncada kızı kötu gösterme çabası nedir.??
Kız konu acmış burada siz biz tabiki yorum yapacaz ama bu kadınlara karsı edilen küfürün neyini savunuyorsunuz ☺ recep yapmiştır çıksın gelsin adam gibi savunsun kendini sunsun delilerini o konuşmuyor siz ortada olmayan adamı savunuyorsunuz biraz sakın olun yaw burası forum herkes her istediğini paylaşabilir buna kimse karışamaz yönetim demekki haklı buldu konuyu onayladı neden sinan abiye taraf tutuyor diyorsunuz bu zamana kadar kimseye taraf tutmadı şimdimi tutacak yapmayın ya lütfen buna kimse inanmaz yönetimi zan altında bırakmak hiç güzel bişey değil.
Bu kız kimseye alaycı tavırla yaklaşmıyor yazılanlara cevap veriyor yıl oldu kaç hala küfürler var..
|
Kıza birşey dediğimiz yokki sevgili kardeşim. kız herkese birşeyler diyor mesele bu. biz burda hakim savcı değiliz kimseye ceza kesme cüretinde bulunamayız. sadece eleştiririz. ki bende eleştirdim aslında. lakin eleştirmemi bile hafif bulmuş olacakki yapmış olduğum yoruma bile laf edince kendisine daha sakin olması konusunda 2. ci bir yorum yapma gereği duydum. olay bundan ibaret sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Sakin olmaya davet etmek kötü birşey değilki. Bence bunu sizde yapmalısınız. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] asla savunmadık bu arada. Bunu söyleniz bile cidden biraz yargısız infaz olmuş. tam tersi eleştirdik. ama usulüne uygun şekilde.