Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2023, 04:43   #91
idyllic
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ

aTLaNTiS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kardeşim
Bizler ne hakimiz nede savcı sevgili kardeşim. Ne kimseye haklı dedik nede haksızsın dedik. Sukunet dedik. Seviye dedik. Sakin olmaya davet ettik. Malum burası bir forum. ve açılan konulara yorum yapılması normaldir. Her yorum yapanın farklı bir bakış açısı vardır. Konuyu açan arkadaşımız bu bakış açıları üzerinden bir eleştiri yada özeleştiri yapması normaldir. ki özeleştiri asla yok. Fakat öylesine bir hırsla dolmuşki resmen hırsının kurbanı olmuş. Ki ortada kendisine karşı kendi diliyle yazışan bir insan bile olmadığı halde. Çocuksu ve alaycı tavırlarla insan kendisini sadece alçaltır.

Hayla ısrarla kendi bildiğinizi demeye devam edin sizler. Alaycı diyorsunuz demi ? Kime neye göre verdim acaba birde onu düşünün karşımdaki varlık ne yazdı da acaba ben neler yazdım. Kimseyi tanımıyor iseniz o zaman karşı varlığında sözlerini en baştan takip etmeniz lazım idi. Ben asla sinirlenmedim ama böyle o varlıklar gibi birileri boş boş cıvık üslup edince ne elimin ne de dilimin kemiği olur... Öyle süslü cümleler ile uzatmam asla. Neyse içimden gelen söz onu söylerim.. bence ( doğruluk ) denir. Keyifli forumlar dilerim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver