Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2023, 03:50   #90
aTLaNTiS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ

Joe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir dizi vardı Cennet Mahallesi sevgili Melek Baykal ( Pembe ) ortalığı karıştırıp çekirdek alıp ( Çıttt Çıttt Pueee ) yapıyordu.. Önce konuyu açan arkadaşa laf söyleyip onu gerecek cümleler kurup daha sonra şuan o moda girmiş bir çok kişi çekirdek yiyip konuyu takip ediyor.. Evet burda her tartışmada ben eskiyim ben yeniyim bu muhabbetler yıllardır oldu olmayada devam edecek.. Gruplaşma ciddi seviyede o gruplaşma içerisinde arkadaşlarının hatasını savunacak kadar tuhaf insanlarda var..( Bu konuşmalarda mevcut örnekler var. ) Burda o kadar satır olmuş o kadar konuşma var herkes yorum yapıyor konunun asıl yorum yapması gereken sorumlusu tek bir kelime bile yazmamış. Suçlu insanlar ya çok BAGIRIR yada SUSAR..! (Suçluluk Psikolojisidir..!) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız susma hakkını kullanmış demekki kabul ediyor. Ortada savunulacak birşey yok @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] haklı.

Son olarak birilerinin 20 senedir burda olması diğerinin 5 sene olması yok sen beni yeni userlara ezdiriyorsun deme hakkına sahip olduğunu göstermiyor.. Sende aynı platformdasın karşındaki kişide. Ve sevgili Sinan abinin ve yönetiminin en başarılı yönetim olduğunu ( Samimi,Adil,Dürüst,tarafsız) olduğunu ben gayet iyi gözlemliyorum İf ne yönetimler gördü.. Edeple gelen, Saygı ile gider.. Kolay gelsin..

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kardeşim
Bizler ne hakimiz nede savcı sevgili kardeşim. Ne kimseye haklı dedik nede haksızsın dedik. Sukunet dedik. Seviye dedik. Sakin olmaya davet ettik. Malum burası bir forum. ve açılan konulara yorum yapılması normaldir. Her yorum yapanın farklı bir bakış açısı vardır. Konuyu açan arkadaşımız bu bakış açıları üzerinden bir eleştiri yada özeleştiri yapması normaldir. ki özeleştiri asla yok. Fakat öylesine bir hırsla dolmuşki resmen hırsının kurbanı olmuş. Ki ortada kendisine karşı kendi diliyle yazışan bir insan bile olmadığı halde. Çocuksu ve alaycı tavırlarla insan kendisini sadece alçaltır.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet