Bir dizi vardı Cennet Mahallesi sevgili Melek Baykal ( Pembe ) ortalığı karıştırıp çekirdek alıp ( Çıttt Çıttt Pueee ) yapıyordu.. Önce konuyu açan arkadaşa laf söyleyip onu gerecek cümleler kurup daha sonra şuan o moda girmiş bir çok kişi çekirdek yiyip konuyu takip ediyor.. Evet burda her tartışmada ben eskiyim ben yeniyim bu muhabbetler yıllardır oldu olmayada devam edecek.. Gruplaşma ciddi seviyede o gruplaşma içerisinde arkadaşlarının hatasını savunacak kadar tuhaf insanlarda var..( Bu konuşmalarda mevcut örnekler var. ) Burda o kadar satır olmuş o kadar konuşma var herkes yorum yapıyor konunun asıl yorum yapması gereken sorumlusu tek bir kelime bile yazmamış. Suçlu insanlar ya çok BAGIRIR yada SUSAR..! (Suçluluk Psikolojisidir..!) @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız susma hakkını kullanmış demekki kabul ediyor. Ortada savunulacak birşey yok @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] haklı.
Son olarak birilerinin 20 senedir burda olması diğerinin 5 sene olması yok sen beni yeni userlara ezdiriyorsun deme hakkına sahip olduğunu göstermiyor.. Sende aynı platformdasın karşındaki kişide. Ve sevgili Sinan abinin ve yönetiminin en başarılı yönetim olduğunu ( Samimi,Adil,Dürüst,tarafsız) olduğunu ben gayet iyi gözlemliyorum İf ne yönetimler gördü.. Edeple gelen, Saygı ile gider.. Kolay gelsin..